DISTRIBUIŢI
Disneyland
De când şi l-a luat pe Mickey Mouse consilier, Marcelică e boier!
Dintr-o simplă urlătură, a stins focu’n bătătură!
Toată massmedia a preluat comunicatul întâiului ministru care ne-a spus că „a ordonat” efectuarea de controale la toate staţiile GPL.
Ce nu ştie Marcel e că nu o staţie GPL a sărit în aer, ci o parcare în care se aflau autospeciale destinate transportului de substanţe inflamabile sub presiune. Şi noi nu am auzit ca ordinul să se refere la verificarea omologării sau nu a acestora!
Ce nu ştie Marcel, e că din declaraţiile procurorilor, în incinta parcării avea loc o „transvazare”, adică o operaţiune pentru care nu exista autorizaţie. Şi ca asta sunt alte zeci de locuri! Deci ordinul se referă şi la locaţiile unde se efectuează operaţiuni de preluare, încărcare transfer de produse inflamabile sub presiune? Noi nu am înţeles asta!
De când a băgat gaze naturale la covrigaria din  Buzău, Marcel nu mai ştie cum se foloseşte butelia cu GPL!
A ordonat cumva verificarea staţiilor de încărcare a buteliilor?
Nu, pentru că ordinul se referă la „staţiile GPL”, adică inclusiv la staţiile OMV sau Petrom, din care numeroase dispun şi de un sector pentru încărcare cu GPL a rezervoarelor autoturismelor.
Cine foloseşte GPL? În nici un caz ecologiştii „preocupaţi de mediu”, ci amârâţii pentru care fiecare leu contează şi care au recurs la montarea de instalaţii GPL pe maşinile lor, majoritatea SH, ca să-i coste mai puţin şi să-şi poată face treburile.
Controalele vor viza aceste staţii! Rezultatul? Simplu! Comercianţiii nu vor mai aduce un timp GPL, până trece controlul.
Victime? Votanţii PSD, că ei sunt cei mai mulţi din categoria celor vulnerabili şi deci pretabili la folosirea alternativelor ieftine de transport şi alături de ei alţi oameni care se descurcă greu în perioada actuală şi pentru care fiecare leu contează!
Dar ce le pasă unora! Dormiţi liniştiţi, Mickey Mouse veghează!
P.S. Azi s-a radiat FNI

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.