Acasă IT & Comunicatii IBM se lauda cu performante duble la acelasi pret

IBM se lauda cu performante duble la acelasi pret

DISTRIBUIȚI

IBM a anuntat la sfarsitul saptamanii trecute ca noul sau sistem low-end eServer p615 ofera acum o performanta mai mare cu 110 procente fata de predecesorul sau, facand din acesta o optiune atractiva pentru firmele mici si mijlocii. Cu noul sistem, IBM ofera clientilor o gama completa de servere in tehnologia POWER4+.

-IBM a inceput sa ofere sisteme UNIX la preturi scazute, fara nici un rabat de performanta-, a declarat Karl Freund, vicepresedinte la IBM eServer pSeries. -Integrand tehnologia POWER4+ in sistemele low-end eServer pSeries, ne deplasam in continuare pe linia scaderii preturilor, oferind in acelasi timp performante tot mai mari-, a mai spus Freund.

In decursul a sase luni, IBM a redefinit economia serverelor UNIX – oferind dublu de performanta la vechiul pret prin integrarea microprocesoarelor POWER4+, incepand cu serverele high-end (IBM eServer pSeries 690 si p670) si terminand cu cele low-end (p615). Serverul p615 poate suporta unu sau doua procesoare.

Ca si in cazul tuturor serverelor POWER4+, IBM ofera suport pentru AIX 5L, UNIX de la IBM si Linux, oferind clientilor o gama completa de asistenta. Disponibil in versiunile de rack si deskside, eServer p615 este un sistem ideal la rularea aplicatiilor cum sunt cele de ERP, SCM, CRM sau business intelligence. Pentru aplicatii dinamice cu cerinte mari de calcul, cum sunt cele de cercetare si modelare, serverele pot fi legate in cluster.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.