Acasă IT & Comunicatii Noesis lanseaza zece noi carti in format Microsoft Reader

Noesis lanseaza zece noi carti in format Microsoft Reader

DISTRIBUIȚI

Societatea Culturala Noesis va lansa, miercuri seara, la Teatrul Act din Bucuresti, zece noi carti de literatura in format Microsoft Reader, se arata intr-un comunicat remis spre difuzare.

Este vorba despre opt volume de autor semnate de Adrian Mihalache, Nora Iuga, Mihail Gramescu, Gelu Vlasin, Nora Vasilescu, Adina Lipai, Paul Daian si Nicolae Macovei si despre o a treia Antologie Virtuala Noesis.

Tot Noesis va edita si o prima piesa de teatru premiata de UNITER cu Premiul pentru cea mai buna piesa a anului, -www.nonstop.ro- de Alina Nelega Cadariu, si doua reviste: -Respiro- – revista de literatura care apare doar pe Internet si in care semneaza autori romani din tara si din diaspora – si -Studii Internationale- – revista de studii si analize politice si juridice realizata de Centrul de Studii Internationale.

Cartile vor putea fi citite pe Internet, dar vor fi oferite publicului si pe CD-ROM.

La lansare vor participa Silviu Hotaran, director Microsoft Romania, Varujan Pambuccian, presedintele Comisiei pentru Tehnologia Informatiei si Telecomunicatiilor din Camera Deputatilor, Adrian Mihalache, profesor universitar, Marian Popescu, directorul Editurii Unitext.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.