Acasă Politic Acuzații pe tema unui „pact secret” între Udrea și Ponta

Acuzații pe tema unui „pact secret” între Udrea și Ponta

DISTRIBUIȚI

În ciuda faptului că se critică la televizor și se jignesc ca la ușa cortului, Victor Ponta și Elena Udrea sunt nedespărțiți când vine vorba de a-și ține în brațe corupții din partide. Dacă recent, PSD s-a pus de-a curmezișul în cazul celor doi Cosma – tată și fiu – a venit rândul protejatului Elenei Udrea, repectiv Florin Popescu, să fie apărat de PSD. Deputaţii din Comisia juridică au dat aviz negativ pentru arestarea preventivă a deputatului PMP, Florin Popescu cu 15 voturi „împotrivă”, 7 voturi „pentru” şi o abţinere.

Ceea ce este însă mai interesant este că membrii PSD au votat împotriva deciziei. PDL a acuzat PMP-ul Elenei Udrea de înțelegeri secret cu PSD la nivelul comisiei. „Partidul Democrat Liberal condamnă atitudinea deputaților puterii care au votat astăzi, în Comisia Juridică a Camerei, împotriva solicitării DNA privind încuvințarea arestării preventive a deputatului PMP Florin Popescu, acuzat de fapte de corupție.

 

Super-imunitatea transpartinică

 

PDL constată că ”pactul pentru imunitate”, patentat în Parlament de USL pentru ferirea aleșilor penali de justiție, funcționează perfect și în favoarea unui partid care pretinde că face opoziție la guvernarea Ponta, dar care, în realitate, se bucură de protecția celor care au lovit Justiția în ”marțea neagră”. „PMP se dovedește a fi beneficiarul ”super-imunității” brevetate de PSD pentru apărarea penalilor. Constatăm că acest partid care se pretinde de dreapta și care promite să ”ridice România”, nu lasă să fie ridicată nici măcar imunitatea unui simplu deputat”, se precizează într-un comunicat al PDL.

La ieşirea de la audieri, Florin Popescu a încercat din nou să se disculpe: „Vă dau cuvântul meu de onoare că n-am mâncat nicio aripă de pui. Sincer să fiu, e o nelinişte. Nimeni nu este fericit când se vorbeşte despre arestarea preventivă. Vreau să mulţumesc membrilor din Comisia Juridică pentru acest aviz. Voi merge în plen şi-mi voi susţine argumentele. În continuare, ce-o vrea Dumnezeu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.