Acasă Politic Adio, PMP!

Adio, PMP!

DISTRIBUIȚI

O știre care deja nu mai este nouă, anunță sfârșitul politic iminent al liderului Traian Băsescu. Curtea de Apel București, printr-o motivare clară, categorică și fără echivoc, îl trimite pe Traian Băsescu la galeria de tablouri a celor care au dominat politica românească din 1990 și până astăzi. Motivarea deciziei Curții de Apel București are ca și consecință trimiterea dosarului la ICCJ unde va primi termen pentru soluționarea recursului, pe care Traian Băsescu cu siguranță că îl va face. Corect față de cetățenii acestei țări ar fi să nu facă niciun recurs și ca o primă și ultimă reacție de respect față de România, să accepte, în tăcere această sentință și să dispară din viața politică.
Trebuia să dispară demult! Nu o va face însă, nici acum! După ce și-a înșelat alegătorii mai mult de 20 ani, nu va învăța să îi respecte nici acum!
Așa că, gongul final al piesei de teatru pe care a orchestrat-o Traian Băsescu, îl va da ICCJ, care va trebui să își respecte condiția de instanță supremă, să judece cu maximă urgență și să sfârșească acest capitol rușinos al politicii românești.
Dar, aceasta este imaginea care se vede … în “Valea Serengeti“ a politicii românești: PMPul va fi sfâșiat de celelalte partide politice. Cu siguranță presiunile au început deja și liderii zonali ai PMP, lipsiți de speranțe și viitor, vor părăsi epava și căpitanul, îndreptându-se spre alte zone.
Socotelile nu sunt foarte complicate dacă stai cu fața la joc.
PSD și PNL nu au nevoie de ei! PRO Romania se topește la “pieptul fiebinte” al lui Ciolacu și în brațele cuprinzătoare ale PSDului. USR-ul nu face transferuri, iar ALDE nu mai există!
O variantă pentru ei ar putea fi PER-ul, unde secretar general este argeșeanul Mircea Andrei, fost senator PDL și rămas în bune relații cu foștii săi colegi de partid dintre care unii s-au și înscris deja la ecologiști.
Oricum… ADIO, PMP!

8 COMENTARII

  1. V-a stat mereu în gât TB , fiți răbdători , veți simți prezența lui încă cel puțin 10 ani !!!
    Nu sunt de acord cu resemnarea , este un act de lașitate caracteristică oamenilor mici de tip DÂMBOVIȚEAN !!!

  2. CU PMP AM INTELES DAR CU PARLAMENTUL EUROPEAN CE FACEM familia basinescu-UDREA va face FOAMEA daca PETROV va fi EXPULZAT DIN PARLAMENTUL EUROPEAN.

  3. La volanul filozofiei politice cu ,, PETROV ” se vede de pe LUNĂ unde am ajuns. Dacă după un colondir : e hopa Mitică cade-n cur și se ridică vine Bomba Apocalipsei în coadă de PEȘTE.

  4. Nu stiu ce este de laudat la administratia Basescu.In 9 ani aflat la carma tarii,ce se resimte pozitiv in randul cetatenilor? A crescut standarduk de viata? Oamenii se simt mai fericiti in propria patrie? A recuperat pentru economia nationala imensele sume deturnate de persoane care au fost cercetate de catre DNA? In afara saracirii populatiei(vorbim de cifrele Mari,nu de cativa care s-au imbogatit mai mult sau mai putin ,onorabil’) totusi ce mare grozavie s-a facut?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.