DISTRIBUIŢI
În noaptea insectelor politice  există întotdeauna o lampă care arde în întuneric. În majoritatea cazurilor partidele care au început să piardă au crezut că este Steaua Nordului a busolei lor politice.
Din 1990 până astăzi lampa care a ținut vie speranța acestora a fost alianța cu PSD-ul. Numai că PSD-ul a fost jarul mocnit sau rugul aprins care i-a atras pe toți. Fluturii de noapte au aterizat în brațele fierbinți ale PSD-ului și absolut toți s-au pârlit și s-au stins în sărutul morții politice oferit de PSD.
Cu voia dumneavoastră, ultimul concurent care să se înfățișeze zeilor ca un mesager este Partidul Național Liberal.
În lenea lor și lipsa de viziune au sperat că vor putea căpușa animalul politic social democrat, numai că tovarășul creat de bolșevicul Ion Iliescu va stârpi căpușa abandonând-o pe ultima sută.
Rămasă fără sângele pe care îl sugea la sânul socialist, PNL ul va sfârși în inaniție politică.
Adio, PNL!

1 COMENTARIU

  1. După 1990 penele era în pragul desființării la scurt timp după intrarea cu feseniștii la guvernare. A fost salvat de penețe. În fine, asta a văzut publicul spectator. Care a rămas ca la dentist și poate s-a lămurit cu mintea cea de pe urmă.

    Altfel, ce mi-e penele, ce mi-e fesene (roșii din istoria mai recentă, reapariții la fiecare cinci zeci – o sută de ani). A punctat și tov. Năstase rețeta.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.