Acasă Politic Agramatul Ceolofan de la Educație: decizia de condamnare a lui Liviu Dragnea...

Agramatul Ceolofan de la Educație: decizia de condamnare a lui Liviu Dragnea are un anumit grad de incertitudine

DISTRIBUIȚI

Într-o țară civilizată, mediocrul ministru al Educației Valentin Popa nu ar fi ajuns nici ministru, nici rector al unei universități. Omul nu stăpânește limba română decât la un nivel de școală profesională, pronunțând ceolofan, furton, voi înșiși, reticient, celălanți, ghiuvetă. Angajații din minister sunt oripilați de nivelul tot mai scăzut al politrucilor care se instalează în fotoliul de ministru.

După condamnarea lui Liviu Dragnea, Valentin Popa a transmis un comunicat din care răzbate disperarea mediocrului care se vede zburat dintr-o funcție la care nici nu visa când îi spunea profesoara de limba română: „vei rămâne corigent, Popa!”.

„Maniera în care s-a pronunțat decizia de condamnare a domnului Liviu Dragnea opinia separată a unuia din cei trei judecători, articolul invocat, arată că această decizie are un anumit grad de incertitudine.
Sunt sigur că deciziile viitoare ale instanței vor anula această sentință și astfel va fi confirmată prezumția de nevinovăție de care se bucură în acest moment domnul Liviu Dragnea — președintele PSD.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.