Home Politic ANC-ul condus de Mircea Andrei a egalat PMP-ul la intenția de vot...

ANC-ul condus de Mircea Andrei a egalat PMP-ul la intenția de vot în doar 4 luni de la lansare

DISTRIBUIŢI

Sociologul Mirel Palada a anunțat noile scoruri ale partidelor potrivit celui mai recent sondaj realizat.

Surpriza vine de la noul partid naționalist condus de avocatul Mircea Andrei, Alianța Național Creștină, care a fost lansat sâmbătă, 17 februarie 2023 la București, în Sala Amfiteatru de la INS, devenită neîncăpătoare.

„Credem în Europa și în instituțiile internaționale, ne dorim să aparținem cu demnitate și mândrie acestei lumi complexe însă, pentru noi, întâietate au și vor avea poporul român și România. Poporul român, suveran peste granițele sale, trebuie să fie întâia valoare și primul gând al oricărui guvernant sau funcționar împuternicit de stat sau mandatat prin alegeri libere de către propriul popor. Am fost și suntem o națiune mare, o civilizație veche care a contribuit în cursul istoriei la ceea ce este astăzi Europa. Am apărat această lume creștină cu sângele poporului nostru și ne mândrim cu o origine, o istorie și o moștenire culturală care ne face cinste și ne așează alături de orice altă națiune, la masa egalității în drepturi.”, le-a spus Mircea Andrei votanților.  Semnul electoral al partidului este clopotul iar sloganul – „Simte românește/Iubește românește”.

Intenție de vot a românilor este la momentul preluării guvernării de către un premier PSD:

PSD-30%
AUR-22%
PNL-15%
USR-14%
UDMR-5%
SOS-3%
PER-3%
PMP-2%
ANC-2%
ProRomânia-1%
PPUSL-1%
REPER-1%
FD-1%
Restul partidelor apar cu 0%.

1 COMENTARIU

  1. dar nu s-a mentionat in acel sondaj sau nu s-a dorit sa se mentioneze: mai are cineva incredere in politicieni?
    dupa 33 de ani de democratie originala, plina de: coruptie cat cuprinde, somaj, emigrare in masa etc. etc., sa vii tot cu flecareli, concepte prafuite („aparținem cu demnitate și mândrie acestei lumi”), sa fie bine ca sa nu fie rau (dar noua fratilor)… du-te ba…

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.