Acasă Politic Andreea Paul: „Premierul Ponta e un gunoi.Dacă românii nu se trezesc rapid...

Andreea Paul: „Premierul Ponta e un gunoi.Dacă românii nu se trezesc rapid gunoiul va fi președinte”

DISTRIBUIȚI

 

Prim-vicepreședintele PDL Andreea Paul a declarat, luni, că premierul Victor Ponta este „un gunoi” și că dacă românii nu se trezesc rapid „gunoiul va fi președintele țării”.

 

Andreea Paul a făcut această declarație după ce a criticat manifestarea de la Sâmbra Oilor organizată de PSD, arătându-se nemulțumită de faptul că sătmărenii „au fost obligați să participe la Sâmbra Oilor, la cea mai frunoasă sărbătoare câmpenească de echipa PSD și de premierul Victor Ponta”.

 

„Trag un semnal de alarmă transmis de către sătmăreni, care au fost obligați să participe la Sâmbra Oilor la cea mai frumoasă sărbătoare câmpenească de echipa PSD și de premierul Victor Ponta. Ei au fost cărați cu autocarele alături de copii care nu au drept de vot pentru a susține mafia roșie care a participat la Sâmbra Oilor. Este revoltător că această Sâmbră a Oilor a fost politizată până la refuzul total al democrației”, a afirmat Andreea Paul, într-o conferință de presă după ședința BPN al PDL.

 

Ea a mai spus că „totalitarismul” a fost adus la Sâmbra Oilor și a criticat faptul că economia se prăbușește.

 

„Toate acțiunile, vorbele și faptele premierului Victor Ponta au dus la o singură concluzie: premierul Ponta este un gunoi”, a adăugat Andreea Paul.

 

Ea a mai spus că, dacă românii nu se trezesc rapid, „gunoiul va fi președintele țării”.

 

„Rezultatul va fi unul singur: la ceea ce se întâmplă astăzi în politica românească, dacă românii nu se trezesc rapid, gunoiul va fi președintele țării”, a spus Andreea Paul.

 

Întrebată de ce s-a aflat pe scenă la manifestarea de la Sâmbra Oilor alături de premierul Victor Ponta, Andreea Paul a spus că a urcat pe scenă pentru că a fost solicitată de oameni, fiind deputat „de Țara Oașului”.

 

„Am urcat pe scenă pentru că au venit oameni la mine acasă, sunt deputat de Țara Oașului”, a spus Paul.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.