Acasă Politic Antonescu: Merg la vot. Ponta ar fi un președinte prefăcut, mincinos și...

Antonescu: Merg la vot. Ponta ar fi un președinte prefăcut, mincinos și slab

DISTRIBUIȚI

Crin Antonescu i-a oferit în această seară o suținere importantă lui Klaus Iohannis declarând că merge să voteze, scârbit de Victor Ponta.

Fostul preşedinte PNL Crin Antonescu a declarat, la Realitatea TV, că semnarea protocolului pentru recrearea USL de către Victor Ponta şi Călin Popescu Tăriceanu este o minciună.

Principalele declaraţii:

Maneaua e foarte sugestivă pentru a arăta cum înţeleg aceşti interlopi politici, Băsescu şi Ponta, să apară. Să dăm un filmuleţ în ultima zi de campanie, în care Ponta încuviinţează caraghios, să ripostăm cu o manea, asta este oferta unor oameni în fruntea unei Românii tratate ca pe un câmp în care interlopii politici îşi fac de cap.

În anii 1946-1947, comuniştii nu au avut nici măcar în acele condiţii curajul să se prezinte la nişte alegeri pe care oricum le-au furat decât sub masca unei coaliţii de partide.

Faptul că acest gest rezervat pentru ultimele zile de campanie poate părea exagerat, dar nu e. Avem de-a face cu aceeaşi tentativă de fraudă morală masivă, de deghizare politică a unei forţe politice cu aspiraţie totalitară.

Ponta i-a spus domnului Iohannis că nu e decât o poleială de Antonescu şi în interior e Băsescu. Nu e adevărat. Tăriceanu, oricât de poleit, nu poate semăna cu Crin Antonescu. Tăriceanu, această întreţinută politică, nu poate avea pretenţia că reprezintă altceva decât piticii pe care şi i-a anexat Ponta.

În ultima zi de campanie, Ponta vine cu încă o minciună şi îşi ascunde identitatea. Nu are curajul să spună cine este.

Dacă Ponta câştigă, vom avea un preşedinte prefăcut, mincinos şi slab!

Mă tem că dacă Ponta câştigă vom avea o continuitate a ceea ce înseamnă sistemul băsist. Cred că adevăratul continuator al lui Traian Băsescu este Victor Ponta. Ponta a trădat spiritul USL.

Am apucat să-l cunosc mai mult pe Iohannis. Regret că PNL nu mi-a dat şansa să discut direct cu Ponta despre ce e poleială, dar a fost alegerea PNL şi o respect. Orice opţiune au, la toate aceste trucaje politice şi minciuni pe care ni le livrează Ponta este un singur răspuns – votul.

Cu Ponta preşedinte, vom avea drept presă ce au ajuns azi Antena 3 şi RTV, o minciună permanentă, locţiitorii regimului Băsescu vor continua să paraziteze această ţară.

Eu am spus-o întotdeauna şi am crezut-o, sunt solidar cu oricine protestează pentru o cauză, chiar dacă nu împărtăşeam cauza. Câtă vreme nişte oameni care cred în ceva, sincer, nu manipulaţi, sunt în plan principial alături de ei. Noi am câştigat câteva drepturi, printre care şi acesta.

E esenţial pentru viitorul societăţii româneşti, pentru şansele libertăţii nu doar ce se va întâmpla la vot peste 48 de ore. Oricare ar fi acest rezultat, bătălia pentru libertate se va da de a doua zi după ce vom avea un preşedinte sau altul. Libertatea nu se apără doar în campanie electorală.

Ce a făcut domnul Ponta în seara asta, această imensă mascaradă politică, m-a determinat să votez duminică!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.