Acasă Politic Atac mârșav al președintelui Băsescu asupra Revistei 22 și a Andreei Pora

Atac mârșav al președintelui Băsescu asupra Revistei 22 și a Andreei Pora

DISTRIBUIȚI

V-o mai amintiți pe Andreea Pora în campania electorală din 2009 cum singură, în studioul Realitatea TV le-a ținut piept cu un curaj și o siguranță admirabile, mogulilor Dinu Patriciu și Sorin Ovidiu Vântu iar Dan Nica, prezent și el în emisiune, râdea cu superioritate:

{youtube}8ktXPgTSQOg{/youtube}

Și acum fără să o nominalizeze pe doamna Pora, Traian Băsescu a ajuns sa compare Revista 22, ziariștii, analiștii și intelectualii de acolo, insultați și linșați de ani de zile de oamenii lui Voiculescu, cu Antena 3. Andreea Pora consemnează pe contul său de facebook:” A spus corect ca a fost susținut pentru niște principii, niște valori, se aștepta însă să fie susținut și când le încalcă. Exemplu: unitatea dreptei pe care a cântat-o un an de zile și pe care a făcut-o praf cu Udrea.”

Finalul de mandat al președintelui Băsescu este jalnic. Și totul pentru ca Elena Udrea, o mediocră penibilă și impostoare să rămână în politică. Să ajungă Președintele Băsescu, pe care onesta jurnalistă Andreea Pora l-a susținut fără ca vreodată să accepte vreo urmă de sinecură de la stat (spre deosebire de Turcescu care voia chiar conducereea TVR), să o compare cu jurnaliștii Antenei 3 e inadmisibil. Evident că doamna Pora nu se va lăsa afectată de cuvintele președintelui Băsescu, ci Andreea va merge mai departe!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.