Home Politic Blaga anunță că se va trage linie în PDL după 26 mai

Blaga anunță că se va trage linie în PDL după 26 mai

DISTRIBUIŢI

Alegerile europarlamentare vor fi o bornă importantă în cadrul PDL, după ce liderul formațiunii, Vasile Blaga, a dat de înțeles luni că nu va mai tolera aportul unor primari ai PDL către PMP, mișcarea girată de Traian Băsescu și condusă de facto de Elena Udrea. El a spus că există primari ai PDL care susţin PMP, că „toate aceste lucruri” vor fi discutate după 26 mai pentru a vedea care a fost aportul fiecăruia „la bunul mers al PDL”. „Toate astea le vom discuta după 26 mai, o să vedem care a fost aportul fiecăruia dintre noi la bunul mers al PDL”, a precizat Blaga. Blaga a mai fost întrebat dacă după 26 mai va avea o discuţie cu PMP. „Dacă lucrurile continuă aşa şi ţinta PMP este PDL, atunci va fi greu să discutăm. De ce nu atacă PSD?”, a adăugat Vasile Blaga.

Nu îl ultimul rând, Blaga a ținut să-l contrazică pe liderul de la Cotroceni care a vorbit o fuziune între PDL și PMP. „Numai neadevăruri spuse de domnul președinte. Am avut în cursul anului trecut o singură discuție cu domnia sa și s-a și grăbit să o facă publică. Nu era vorba despre fuziuni. Și aici este vorba despre o fractură logică. Cum poate să fuzioneze un partid politic cu un partid care nu există? Nu poate, nu există nicio posibilitate legală. Adică să fuzionăm cu cineva plecat de două zile de la noi, dar care nu erau înregistrați. Copilării”, a declarat președintele PDL, ca reacție la declarațiile pe această temă făcute duminică de șeful statului.

Totodată, Blaga a infirmat faptul că a discutat cu Elena Udrea despre o fuziune PDL-PMP. „Evident că nu. Eu știu, există o anumită disperare, pentru că PMP nu va intra în Parlamentul European. Doar printr-o minune vor intra, dacă vor intra”, a adăugat președintele PDL. Potrivit lui Blaga, o fuziune PDL-PMP este „greu de discutat” în condițiile în care cei de la Mișcarea Populară îi atacă pe democrat-liberali. „De ce nu atacă PSD-ul? Ni s-a reproșat nouă ( că nu facem acest lucru — n.r.). Păi, da, numai PSD atacăm în fiecare zi, în toate discursurile publice, în toate întâlnirile cu cetățenii. Asta este acțiunea noastră pentru că, până la urmă, să nu uităm, guvernează de doi ani de zile și guvernează prost”, a declarat Blaga.

 

 

 

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.