Acasă Politic Blaga: Separat, PNL și PDL nu au șanse să câștige prezidențialele

Blaga: Separat, PNL și PDL nu au șanse să câștige prezidențialele

DISTRIBUIȚI

Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marți seară, că PDL și PNL nu ar avea, separat, nicio șansă la alegerile prezidențiale, însă după ce vor fuziona persoana aleasă drept candidat are toate șansele să îl învingă pe social-democratul Victor Ponta.
Blaga a afirmat că toți cei trei oameni politici susținuți pentru a candida la această funcție, Cătălin Predoiu, Crin Antonescu și Klaus Iohannis, au șanse să câștige alegerile prezidențiale. „Vom candida ca și o alianță la alegerile prezidențiale, am decis în forurile noastre să mergem cu un singur candidat al dreptei. (…) Facem această construcție pentru a avea șanse la prezidențiale și părerea mea este că acel candidat pe care îl vom susține, indiferent că este domnul Predoiu, domnul Klaus Iohannis, domnul Crin Antonescu, pentru că îi spun doar pe cei care îi știm cu toți că vor participa în două etape în această competiție, sunt oameni cu șanse de a câștiga Președinția României. Separat, aceste partide, niciunul dintre ele nu are șanse, deci șansele sunt mult mai mari împreună. Această construcție nu o facem numai pentru prezidențiale, o facem pe termen mediu și lung pentru România, o facem și pentru 2016, la alegerile generale”, a precizat Vasile Blaga în cadrul unei emisiuni la Realitatea TV.
El a afirmat că numele candidatului va fi făcut public în jurul datei de 3 august, punctând că, indiferent cine va fi acesta, are șanse să îl învingă pe premierul Victor Ponta în cursa pentru Cotroceni. „Candidatul cu cele mai mari șanse îl veți ști în jurul datei de 3-4 august. Noi îl susținem pe Cătălin Predoiu până în ultimul moment, ultimul moment însemnând rezultatul sondajelor comune PNL-PDL, care se vor finaliza în jurul datei de 3-4 august. Oricare dintre cei trei, Cătălin Predoiu, Klaus Iohannis sau Crin Antonescu îl poate bate și avem convingerea că îl va bate pe Victor Ponta la prezidențiale”, a mai spus președintele PDL

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.