Acasă Politic Blocați în trafic? Firea – PSD nu vă respectă.

Blocați în trafic? Firea – PSD nu vă respectă.

DISTRIBUIȚI

Trăim în cea mai aglomerată Capitală din Uniunea Europeană, un oraș care se sufocă sub povara traficului.
„Soluții există, pot fi implementate rapid și vor avea efecte vizibile, odată ce la conducerea orașului va fi o echipă competentă, formată din experți și oameni cu respect pentru banul public. Împreună, putem reuși!”, spune Nicușor Dan, Candidat Independent la Primăria Capitalei, susținut de PNL, USR, PLUS și PMP.
„Le-am reamintit bucureștenilor că nu s-a schimbat nimic, absolut nimic, în legătură cu traficul infernal din București în 4 ani de mandat Firea-PSD. Nu ar mai trebui să susțineți oameni care păcălesc, mint, nu se pricep la administrație și la management de proiecte. Ne costă mult votarea acestor oameni incompetenți și tot noi plătim. E păcat! Pierdem ani și, din păcate, regresăm în loc să progresăm. Eu nu aș face experimente pe București, acum.

Oricum, Bucureștiul a devenit deja cel mai aglomerat oraș din Europa. Le-am oferit astăzi o sticlă cu apă celor stăteau cu orele în trafic. Să aibă, încă puțin, răbdare. Le era sete, pe bună dreptate, după atâtea ore în trafic. Le-am spus că ne pare rău să avem un asemenea primar care nu poate mai mult dar care are înfrăzneala să promită din nou. PNL București vine cu proiecte serioase pentru Capitală. Avem datoria!

În medie o cursă cu mașina durează cu 50 de minute mai mult decât ar trebui, în București. Înseamnă 1 h și 40 de minute dus întors pe zi, minimum. Sunt 251 de zile lucrătoare în 2020. Asta înseamnă 418 ore anual. Sincer, Firea – PSD vă fură ceea ce puteați să faceți în 26 de zile doar în 2020. Firea va fură viața prin faptul că nu se pricepe să facă ce trebuie pentru acest oraș.

Blocați în trafic? Firea – PSD nu vă respectă. Nu îi pasă!

Să facem treabă (și) în București!” spune Violeta Alexandru președinta PNL București

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.