Acasă Politic Bradisteanu, pasuit de colegii sai Roibu si Taracila

Bradisteanu, pasuit de colegii sai Roibu si Taracila

DISTRIBUIȚI


Se pare insa ca partidul de guvernamant refuza sa ia atitudine cu privire la cazurile ministrului sanatatii, Mircea Beuran, si al senatorului Serban Bradisteanu.

-Sunt chestiuni profesionale, chestiuni academice pe care sunt sigur ca si le vor rezolva-, a declarat purtatorul de cuvant al PSD, Bogdan Niculescu Duvaz. -Practic, exista un set de acuzatii care nu sunt verificate de nici o autoritate. Daca un om face falsuri in declaratii, daca face declaratii false in ceea ce priveste statutul lui, aceste declaratii nu le poate verifica partidul. Sigur ca partidul poate avea o anumita problema de imagine, un anumit deficit, dar pana nu se pronunta o instanta, o autoritate, avem dreptul sa ne imaginam ca cei care lanseaza aceste acuzatii o fac cu rea-credinta-, a declarat Duvaz.

Comisia juridica a Senatului a amanat, ieri, sine die discutia asupra situatiei pesedistului Serban Bradisteanu, acuzat de incompatibilitate. Presedintele comisiei, senatorul PSD Aristide Roibu, s-a eschivat de la a oferi o data certa privind reprogramarea dezbaterilor in cazul colegului sau de partid. La randul sau, vicepresedintele Senatului, Doru Ioan Taracila, alt membru marcant PSD, a avut aceeasi atitudine echivoca.

Serban Bradisteanu este acuzat ca a omis sa treaca in declaratia de avere calitatile de administrator sau presedinte al Consiliilor de Administratie la trei companii, ca averea acestuia a ajuns la cinci case, trei dintre ele situate in zone selecte ale Capitalei – Str. Roma, Calea Victoriei si Calea Floreasca – si ca nu detine titlul de profesor universitar. (L. Valcea, O. Dobre)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.