Acasă Politic Ca să vezi! Membrii PMP nu vor să renunțe la doamna Elena

Ca să vezi! Membrii PMP nu vor să renunțe la doamna Elena

DISTRIBUIȚI

Impresionați probabil de procentul obținut de Elena Udrea la prezidențiale care declara că locul al treilea este o țintă pe care și-a atins-o, deși ea obținuse locul al patrulea cică liderii PMP nu o vor lăsa să plece din funcția de președinte. Cel puțin așa a declarat într-o emisiune TV Adrian Rădulescu. Așteptăm cu interes punerea în scenă care a început aseară la TVR. Dacă ieri după-masă la Palatul Parlamentului, după ședința Colegiului Național al PMP Udrea a declarat: „Rămân în PMP, dar nu mai candidez”, la TVR a spus „nu spun sigur că nu voi mai candida. Vom vedea”. Săraca! Mediocra derutată sau mediocra încolțită?

Traian Băsescu nu a avut nicio apariţie publică de la încheierea mandatului prezidenţial. Adrian Rădulescu, fost consilier prezidenţial şi lider PMP Dâmboviţa, a declarat, luni, la România TV, că fostul şef al statului se află în concediu, însă va reveni la momentul oportun în prim-plan. Rădulescu a făcut şi un anunţ-supriză: Elena Udrea va rămâne la şefia PMP în urma unui „vot de încredere”.
 
Adrian Rădulescu a declarat, la România TV, că Traian Băsescu are nevoie de „o perioadă de odihnă si linişte” după cele două mandate prezidenţiale.

„Domnul preşedinte este în concediu, se odihneşte, după 10 ani de muncă. (…) După o vacanţă binemeritată, cu siguranţă se va alătura acestui proiect, PMP, pentru ca este proiectul dumnealui”, a spus fostul consilier prezidenţial.

Acesta a negat că Traian Băsescu şi-a propus să revină în viaţa politică numai după sacrificarea Elenei Udrea, din cauza gravelor sale probleme de imagine, şi înlocuirea acesteia cu un politician care să nu-i fie incomod.

În acest context, Adrian Rădulescu a lansat ideea rămânerii Elenei Udrea la şefia PMP, invocând acordarea unui vot de încredere la Congresul PMP din februarie.

Rădulescu a argumentat că Udrea „îndeplineşte toate calităţile” de a conduce PMP şi, deocamdată, ea nu a făcut altceva decât să-şi anunţe dorinţa de a se retrage, dar această dorinţă „nu este şi a partidului”

„Vom vedea dacă vom dori şi noi sa facă acest pas lateral. (…) Cu siguranţă, Elena Udrea va rămâne la şefia PMP. Va primi un vot de încredere la Congresul din 8 februarie. Asta ne dorim cei mai mulţi din partid”, a spus Adrian Rădulescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.