Acasă Politic Casa și bunurile Dianei Șoșoacă au fost puse sub sechestru

Casa și bunurile Dianei Șoșoacă au fost puse sub sechestru

DISTRIBUIȚI

Diana Șoșoacă este cunoscută pentru faptul că nu a respectat restricțiile impuse de autorități în pandemie. Aceasta a primit peste 100 de amenzi pentru această decizie, dar mai ales pentru că nu a purtat masca de protecție. Mai exact, senatoarea a încălcat Legea 55. Citește și Marina Almășan: ”Diana Șoșoacă mi-a câștigat proces după proces”

Aceasta a contestat amenzile, dar, în cele din urmă, ea a pierdut multe dintre procese. Diana Șoșoacă are de plătit, în total, sancțiuni care depășesc valoarea de 100.000 de lei.

Senatoarea a trebuit să plătească aproximativ 20.000 de euro după ce locuința și bunurile sale au fost puse sub sechestru de către executorii care au venit la ea, susține Antena 3.

22 COMENTARII

 1. Asa i aveti perfecta dreptate trebuia pusa la punct.ea avea impresia ca este pmai presus decat Dzeu.este cetatean roman si trebuie sa respecte lwgile acestei tari bune rele cum or fi ei l e au votat si stot ei nu lw resspecta cine va crexeti domnilor nu uitatib o borba din popor ORICE NAS ÎȘI ARE NAȘU LUI.

 2. Deci si daca sunt legile rele trebuiesc respectate??? Asta arata cat te duce mintea.Asa erau si legile care duceau la moarte in lagarele de exterminare evrei,tigani si alte rase ,,impure”.Cu gardieni care ,,gandeau” ca tine,idiotule!

 3. Sistemu ucide tot ce se inpotriveste ca este corupt pina in maduva oaselor si e format tot din oameni dar din parcare oameni ce te moara cu zile nu le pasa DACA traesti sau mori trebuie lumea reformat din temelii

 4. Baa țăranilor această femeie lupta pt binele tuturor Romanilor să ne scape de atâția hoți și criminali și voi tot pe ea o judecați??

  Dar dacă se întâmplă să nu mai purtați botnita ca și câinii și să nu vă mai dea atâtea restricții vă place așai??

  Ce perverși sunteți unii!!!

 5. Nu stiu daca sa plang Sau sa rad de comentariile astea?pai baaaaa sloara de neghiobi c’è sunteti nu vedeti Ca’ aici sunt facute afaceri pe pielea nostra si voi ziceti Ca’ asa II trebuie?atunci va meritati soara de rahat in care traiti

 6. Nu stiu daca sa plang Sau sa rad de comentariile astea?pai baaaaa sloara de neghiobi c’è sunteti nu vedeti Ca’ aici sunt facute afaceri pe pielea nostra si voi ziceti Ca’ asa II trebuie?atunci va meritati soara de rahat in care traiti

 7. Baaa voi dați cu biciul tot în boul care trage? voi sunteți orbi chiar nu vedeți adevărul și minciuna? va spălat creierii de la 2 vaccine? dați cu biciul in femeia care vă vrea binele și susțineți sataniștii? stați cu masca pe gură și la wc cînd mergeți și ascultați sfatul satanei?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.