Home Politic Cezar Preda: Invit UDMR la susținerea unei moțiuni de cenzură

Cezar Preda: Invit UDMR la susținerea unei moțiuni de cenzură

DISTRIBUIŢI

Deputatul PDL Cezar Preda a declarat, ieri, pentru Mediafax, că invită UDMR și celelalte forțe democratice din Parlament la susținerea unei moțiuni de cenzură, arătând că premierul Victor Ponta "nu are dreptul la înțelegerea opoziției". />"I-am lăsat o lună domnului Ponta și ne-a convins că nu va face nimic pentru români. Nu are dreptul la înțelegerea opoziției. Invit UDMR și celelalte forțe democratice din Parlament la susținerea unei moțiuni de cenzură", a precizat Cezar Preda.
Preda a arătat că pe el nu-l îngrijorează "reacțiile viscerale ale lui Ponta și ale camarilei PSD și PNL", ci posibila "apatie a PDL".
"PDL trebuie să se bată în fiecare zi pentru independența justiției pentru depolitizarea și declientizarea României. Moțiunea de cenzură este un act democratic pe care domnul Ponta, cu o proastă creștere, îl duce în derizoriu, dar noi ne vom bate și pentru că dezbaterea parlamentară pe această moțiune de cenzură, calată pe independența justiției, va arăta românilor, cu aspecte concrete, ce face Victor Ponta. Acesta nu se ocupă de români, ci de clientelă, vrea să mărească taxele și îi amăgește cu măriri de salarii care sunt acoperite integral de inflație și de creșterea prețurilor", a precizat Cezar Preda.
El a arătat că PDL trebuie să depună moțiune de cenzură înainte de 10 iunie. "Pentru mine mai important decât angrenarea partidului în alegerile locale este angrenarea partidului în problemele tuturor românilor de azi", a spus Cezar Preda.
Potrivit acestuia, Ponta crede că PDL n-ar depune moțiune de cenzură deoarece democrat-liberalii sunt preocupați de rezultatul în alegerile locale.

Dragoș Stănculescu

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.