Acasă Politic Ciorbea a instaurat in partid o disciplina -soft-

Ciorbea a instaurat in partid o disciplina -soft-

DISTRIBUIȚI

Iminenta excludere a -rebelilor- din PNTCD a fost doar apa de ploaie, caci Victor Ciorbea si membrii CPC, dupa lungi dezbateri, au hotarat ca in privinta lui Ioan Avram Muresan si a lui Decebal Traian Remes sa mentina sanctiunile aplicate, si anume suspendarea timp de un an din functiile de conducere. -Nu avem de gand sa comitem acte de razbunare personale, vendete personale pe motiv de alte atitudini politice-, a spus Ciorbea. -Au existat reactii dupa aplicarea sanctiunilor, <la cald>, dar speram ca Sarbatorile sa le fi adus ganduri normale fata de partid si de conducere-, a comentat liderul taranist. -Decizia de astazi dorim sa fie receptata cu intelepciune si sa fie interpretata asa cum este. Daca nu, raspunsul vine de la sine-, a mai spus Ciorbea. Intrebat daca a avut discutii cu cei doi, el a spus ca nu au discutat direct, dar -indirect au fost comunicari, prin intermediul altor membri. Sper ca vom avea o discutie cat mai curand-.

Taranistii au dezvaluit ieri ca se pregatesc de alegeri, -chiar daca vor fi la timp sau anticipate. Vrem sa fim in forma maxima pentru orice varianta-, a declarat presedintele PNTCD. Ei elaboreaza o strategie care va fi gata in doua-trei saptamani, iar la inceputul lunii februarie va fi supusa aprobarii Delegatiei Permanente Nationale.

Tot ieri, taranistii au anuntat cooptarea a doi noi membri in BNC, Virgil Petrescu si Alex Stefanescu. -Astfel, demonstram faptul ca ce am afirmat in legatura cu dorinta de a consolida legaturile cu intelectualitatea romaneasca are un continut real-, a explicat Ciorbea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.