Acasă Politic Ciprian Ciucu, ales la şefia PNL Bucureşti după ce a învins-o pe...

Ciprian Ciucu, ales la şefia PNL Bucureşti după ce a învins-o pe Violeta Alexandru, cea care a deţinut funcţia până în prezent

DISTRIBUIȚI

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a fost ales sâmbătă preşedinte al PNL Bucureşti, după ce a învins-o cu 498 de voturi la 405 pe Violeta Alexandru, cea care a deţinut funcţia până în prezent.

„Mulţumesc din suflet PNL Bucureşti, va mulţumesc dragi colegi, pentru încrederea pe care mi-ati acordat-o astăzi! Echipa pe care trebuie sa o susţinem mai departe este formată din: Catalin Deaconescu – prim vicepresedinte Diana Baciuna – prim vicepreşedinte Octavian Oprea – vicepresedinte Tudorel Prună – vicepreşedinte Stelian Bujduveanu secretar general Bogdan Ciocarlan – Trezorier Daniela Pasareanu – Cenzor Florin Berbecaru – COAMB Încrederea dumneavoastră mă responsabilizează şi mai mult”, a scris Ciprian Ciucu, sâmbătă pe Facebook.
Liderul PNL, Ludovic Orban a afirmat că o sprijină pe Violeta Alexandru la preşedinţia PNL Bucureşti, afirmând că este o susţinere pentru loialitate, coloană vertebrală, cuvânt. Orban a precizat că a avut un protocol semnat cu Ciprian Ciucu, încălcat de acesta după numai o zi. „Nu am obiceiul la conferinţe de alegeri să susţin un candidat. În toate conferinţele judeţene la care am fost nu mi-am exprimat făţiş susţinerea pentru un candidat pentru că în calitate de preşedinte PNL am considerat că este dreptul fiecărui membru al partidului să aleagă conducerea PNL în fiecare filială. La această conferinţă în schimb îmi voi exprima opţiunea”, a transmis Orban. El a explicat de ce o susţine pe Violeta Alexandru.
„În urmă cu aproximativ o lună, am început discuţiile cu Ciprian Ciucu pentru o susţinere reciprocă şi pentru a identifica o soluţie pentru Bucureşti. Discuţiile s-au materialiat într-un protocol, semnat de domnul Ciucu, de încă trei preşedinţi de filiale de sector: Sectorul 1, Sectorul 3, Sectorul 5 şi contrasemnat de mine. La o zi după semnarea protocolului, eram la o conferinţă judeţeană, a venit un coleg care mi-a spus consternat că Ciucu şi-a depus candidatura în prezenţa premierului Florin Cîţu şi susţinut de colegii din Sectorul 2 şi Sectorul 6. Nu voi da publicităţii acest protocol şi nu am vrut să mă refer la el şi nu m-aş fi referit niciodată dacă acest lucru nu l-ar fi făcut Ciprian Ciucu”, a declarat Orban. PNL Bucureşti a organizat, sâmbătă, începând cu ora 10.00, Reuniunea Comitetului de Coordonare, la Sala Polivalentă din Capitală. La eveniment au participat Florin Ciţu şi Ludovic Orban. În cursă pentru funcţia de preşedinte al celei mai mari organizaţii PNL din ţară s-au înscris atualul lider al PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, dar şi primarul Sectorului 6, liderul liberalilor din sector Ciprian Ciucu.

2 COMENTARII

  1. D. Orban uită că sunt conduceri de agenții naționale trecute prin n partide. Aici chiar conducerea națională și a capitalei puteau „da ora exactă”, ca să emită pretenții de de-fesenizare. Până la alegerile din toamnă vom vedea dacă se mai schimbă ceva pe ici-colo, prin punctele esențiale. Inclusiv modalitatea de numire | eliberare din funcție a acestor conduceri. E absurd ca secretari de stat „propriu – ziși” să fie publicați, în M.of, ceilalți „asimilații”, nu. În cazul unui presupus conflict de interese, presupusul păgubit va fi pus în fața faptului împlinit aflând ulterior sau deloc despre împrejurare și fără a se putea așadar apăra corespunzător

  2. Sunt liberal prin traditie familiara si prin profesie. L-am ascutat cu mare atentie pe dl. Ciucu, la radio, in aceasta dimineata. Raspunsuri lozincare, fara nici un fel de responsabilitate. Daca acestia sunt liberalii proaspatului „botezat liberal”” Catu, atunci acest partid s-a predat dusmanilor fara lupta . Nu au platit nici pentru botez, au furat firma si se falesc cu ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.