Acasă Politic Clotilde anunță că grupul infracțional care a condus Poliția Locală sector 1...

Clotilde anunță că grupul infracțional care a condus Poliția Locală sector 1 a fost învins

DISTRIBUIȚI
„Grupul infracțional care a condus până acum Poliția Locală a Sectorului 1 a fost învins. De astăzi începe adevărata reformă a acestei instituții.
Consiliul Local al Sectorului 1 și-a dat astăzi girul pentru reorganizarea Poliției Locale și pentru eficientizarea activității acestei instituții. În ședința de astăzi, 25.02.2021, a fost aprobat proiectul de reorganizare a Poliției Locale Sector 1 cu o largă majoritate: 18 voturi pentru, 6 abțineri și 2 voturi împotrivă.
Prin acest proiect, sunt reduse substanțial funcțiile de conducere din cadrul Poliției Locale, sunt eliminate suprapunerile de atribuții, sunt comasate activitățile similare și optimizate activitățile structurilor de ordine publică și de inspecție.
Reorganizarea Poliției Locale era o problemă de siguranță națională în condițiile în care o parte dintre cei care poartă uniforma de polițist făcuseră pact cu Mafia și aveau o agendă personală, diferită de cea a cetățeanului. Doresc să le mulțumesc consilierilor locali care au decis să lucreze pentru cetățeni și nu împotriva lor. Grupul infracțional care a condus până acum Poliția Locală a Sectorului 1 a fost învins. De astăzi începe adevărata reformă a acestei instituții.”, anunță primarul Clotilde Armand.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.