Acasă Politic Conducerea CNSAS, in prag de schimbare

Conducerea CNSAS, in prag de schimbare

DISTRIBUIȚI

Raportul asupra activitatii CNSAS propune modificarea Legii 187, care reglementeaza activitatea Colegiului, dar si modificarea conducerii Colegiului, pe motiv ca actuala formula este nefunctionala, sustine senatorul PRM Aron Belascu, membru al Subcomisiei parlamentare de control a activitatii CNSAS.

Intocmirea raportului a starnit discutii in randul membrilor Subcomisiei. Deputatul PD Emil Boc a declarat ca presedintele Subcomisiei, senatorul PSD Ion Predescu, l-a redactat, fara a cere parerea celorlalti membri. Belascu a spus ca -nu este opera lui Predescu. L-a batut la masina, dar am contribuit si noi cu punctele noastre de vedere. Boc a zis ca lui nu i-a cerut nici un material-.

Ion Predescu a declarat ca au fost toti de acord ca legea este incompleta si au primit propuneri de modificare si de la Comisia parlamentara pentru controlul activitatii SRI, dar si de la cei 11 membrii ai conducerii CNSAS. A refuzat, insa, sa spuna ce fel de propuneri. In legatura cu redactarea raportului, Predescu a raspuns prompt ca -eu l-am facut. Nu i-am cerut (lui Emil Boc – n.r.) nici o parere. Ce, era sa-l fac cu toti? Pai dumneata crezi ca pot face raportul cu toti pe capul meu? N-aveam nevoie de punctele lor de vedere. Au toti materialele de la audieri. Da,

l-am intrebat pe Belascu cum sa-l structurez, dar eu am facut sinteza-.

Membrii comisiei au hotarat aseara sa ia un ragaz pentru a analiza fiecare raportul, iar astazi, Subcomisia se reuneste pentru a discuta amendamentele si concluziile fiecaruia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.