Home Politic Conducerea PSD- măcinată de obsesii sexist-perverse

Conducerea PSD- măcinată de obsesii sexist-perverse

DISTRIBUIŢI

 

Cocoțați la putere pe umerii năcăjiților care, acum doi ani, s-au lăsat prostiți să-și vânzându-și votul pe doi mici și o bere, politrucii PSD sunt exact precum „mulțimea vidă” din matematică: zero idei, zero realizări, zero măsuri economice, zero măsuri în favoarea sănătății ori a învățământului. Și, în general, „zero program de guvernare”. Un zero imens, în care măsurile concrete sunt înlocuite cu tot soiul de glumițe răsuflate pe care nu le făceau nici măcar elevii chiulangii care se adunau, cândva, ca să fumeze, pe ascuns, în spatele școlii. Dar, de o vreme încoace, glumițele aruncate în public de politrucii de la vârful PSD au cam început să aibă o tentă sexist-perversă, care reflectă, probabil, anumite frustrări ori cine știe ce fantasme care-i macină în secret. De curând, ajuns la Bacău, împreună cu „staff”-ul PSD-ist, Liviu Dragnea, președintele executiv al principalului partid de guvernământ, s-a urcat la tribuna oficială unde, pălăvrăgind despre una-alta, și-a adus aminte și de colega lui, senatorul Gabriela Vrânceanu Firea Pandele. Colegă pe care, Dragnea o fi dorit, probabil, să o laude, vorba cântecului „ca pe la noi, prin Teleorman”. Atâta doar că, stilul lui bolovănos, i-a jucat un renghi penibil, care i-a scos la lumină dracu știe ce pulsiune subconștientă. Astfel că, probabil fără să-și dea seama ce gogomănie scoate pe gură, Dragnea a afirmat, de la înălțimea tribunei oficiale: „Îi spuneam și lui Victor, << te ferească Dumnezeu să intri în gura lui Gabi Firea>>”. Aoleo, neică Dragneo: păi cum să intri matale, ori Ponta, în gura femeii? Că doar dânsa este o doamnă respectabilă, ditamai senatorul, cu bărbat acasă. Totuși s-ar putea ca Dragnea să nu fie chiar atât de mitocan pe cât pare la prima vedere. Iar asta pentru că pe acolo, prin PSD, „gura și „înghițitul” chiar contează. Iar asta o fi aflat-o, de multă vreme, chiar de la Corina Crețu, actual și probabil viitor europarlamentar. Într-un interviu apărut în Revistatango.ro, cândva, pe la sfârșitul anului 2010, distinsa doamnă Crețu a spus, clar și la obiect: „Părerea mea este că, dacă pui un bărbat să aleagă între două femei, rămâne cu cea care înghite mai mult.” Dar asta nu a fost tot. Aflat în plină campanie de lansare a candidaților pentru alegerile europarlamentare, Dragnea și-a adus aminte, bineînțeles, și de Traian Băsescu că doar de, pentru el se adunaseră ei acolo. Obsedat probabil de faptul, recunoscut de altfel de câteva ori, că președintele se comportă precum „masculul alfa”, Liviu Dragnea, vorbind și în numele lui și al Premierului a făcut „un pas îndărăt” și i-a oferit aceleiași Gabriela Vrânceanu Firea Pandele, rolul de „vioara întâi”. Concret el a spus despre colega lui de partid că lui Băsescu „Nu trebuie să-i fie frică nici de Victor Ponta, nici de PSD, nici de mine, ci de Gabi Firea.” Aha: bravo vouă marii noștri bărbați politici care, la o adică, vă ascundeți după fustele femeilor.

 

 

 

Degeaba s-a îndopat cu cătină…

 

 

 

Tot cam prin aceeași zonă se învârte și bravul nostru Premier de mucava care, aflat în război cu toată lumea, și-a găsit să-și refuleze frustrările ascunse adânc în subconștient, direct în capul Elenei Udrea. Tot la Bacău, în loc să ne uimească cu programele politice ale viitorilor europarlamentari PSD-iști, el a ales să le destăinuie susținătorilor băcăuani, că știe el bine că Elena Udrea este o doamnă care „se ocupă cu ridicatul”. Sau, după cum a zis, cu vorbele lui: „Aș fi zis <<Ridicăm România>>, dar știu că e o doamnă care se ocupă cu ridicatul și nu aș vrea să-i fac concurență. Nici nu aș putea fi mai bun decât doamna Udrea la ridicat.” Ei, domnu Premier, las-o mai domol pe asta cu „ridicatul”, căci în această privință, în ograda matale s-ar putea să existe anumite… hai să le spunem disfuncționalități. Căci altfel de ce te-ar mai îndopa distinsa dumitale soție, cu miraculoasele bobițe de cătină, cărora li se mai spune și „Viagra românească”? Poate că degeaba?

 

 

 

Mai pune mâna și tu pe niște „almanahe”

 

 

 

De fapt, până la urmă, singurul social-democrat de vază care a avut vreodată dreptate este tot „Marean” Vanghele, cel care a lansat cândva celebrul și mobilizatorul îndemn: „îi trimit să se ducă dreacu la muncă sau să citească câteva almanahe, să se ducă dracu la munca să pună mâna pe carte…” Cu o seară înainte de a năvăli peste băcăuani, pe care ar fi urmat să-i uimească cu viitorii europarlamentari PSD, premierul nostru a făcut o scurtă escală prin studiourile păstorite de bunul său prieten și coleg de partid Sebastian Ghiță. Așadar, la „România TV”. Iar când cineva de acolo l-a întrebat dacă Elena Udrea va fi „cu siguranță” candidatul PMP la alegerile prezidențiale, Victor Ponta s-a umflat în pene și a zis, plin de aplomb, ca de obicei: „Da, pentru că este singura copie apropiată de original, Traian Băsescu. Ceilalți sunt niște clone penibile: domnul Predoiu, domnul Ungureanu… Nici nu știi ce spun. Elena Udrea e Traian Băsescu în varianta feminină”. Dacă Premierul nostru s-ar fi obosit să mai pună mâna pe o carte, măcar din când în când, și-ar fi dat seama că bate câmpii. Iar asta pentru că, obținute în cele mai moderne laboratoare de genetică, pornind direct de la moleculele de ADN, mult hulitele lui „clone” sunt nu „apropiate” ci identice cu „originalul”. Astfel că, oricât de mult ar urî-o el pe Udrea, nu ne-ar putea convinge că ea este o „clonă”: „prințesa de Pleșcoi” nu are nici chelia lui Băsescu și nici ochiul lui accidentat, care privește „pe după colț”. Așa că, nea Premierule, înainte de a ieși prin lume, mai pune și mata mâna pe carte și află de acolo despre ceea ce vrei să vorbești. Iar dacă nu te încumeți să atingi o carte de știință, răsfoiește măcar „almanahele” lui Vanghele.

 

 

 

 

 

 

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.