Acasă Politic Cozmanca vesteste un curent anti-PUR in filialele PSD

Cozmanca vesteste un curent anti-PUR in filialele PSD

DISTRIBUIȚI

Cu cateva zile inainte de conferinta nationala PUR, in care se va discuta continuarea protocolului cu partidul de guvernamant, presedintele PSD Suceava sustine ca PSD si PUR vor participa pe liste separate in alegeri daca PUR nu va accepta fuziunea prin absorbtie cu PSD. Gavril Marza a declarat, ieri, ca la nivelul central al PSD s-a luat decizia clarificarii relatiilor de colaborare cu PUR. -Daca se accepta fuziunea prin absorbtie, de acord. Daca nu, se va merge pe liste separate in alegeri-, a spus Marza.

El a precizat ca si la nivel judetean se doreste o clarificare a relatiilor PSD cu PUR. -Noi suntem intr-o alianta cu acest partid, iar singurul consilier pe care il are PUR in Consiliul Local Suceava este impotriva initiativelor consilierilor PSD. Va trebui sa clarificam aceasta colaborare. Nu ne trebuie aceasta simbioza nefunctionala-, a mai spus presedintele PSD Suceava.

Contactat telefonic, senatorul PUR Alin Ciocarlie a declarat ca, dupa parerea sa, Marza -a facut o confuzie. Cred ca se referea la alt partid-. El a declarat ca PUR nu va fuziona prin absorbtie cu nici un partid si ca -ar trebui sa se verifice, caci cred ca a facut o confuzie-.

Octav Cozmanca, ministrul administratiei publice, sustine ca -mai sunt judete care au puncte de vedere similare cu cel al domnului Marza-. Saptamana viitoare va fi o intalnire PUR-PSD la nivelul echipelor de monitorizare, care va fi urmata de o intalnire intre conducerile partidelor, cand se va analiza relatia dintre cele doua formatiuni la nivel central, parlamentar-guvernamental si in teritoriu, a completat Cozmanca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.