Acasă Politic Crin nu regretă suspendarea din 2012 și cere PDL să admită că...

Crin nu regretă suspendarea din 2012 și cere PDL să admită că nu a fost lovitură de stat

DISTRIBUIȚI

Prezent în studioul DIGI 24, Crin Antonescu, reintrat în cursa pentru funcția de candidat al PNL la prezidențiale a declarat că acțiunile USL din vara lui 2012 de suspendare a președintelui nu au fost lovitură de stat. Reamintim că întreaga acțiune de acum doi ani a fost anunțată și coordonată personal de Dan Voiculescu, cel care astăzi are ultimul termen la CAB în dosarul ICA, unde procurorii au cerut 12 ani de închisoare(la bursa pariurilor, cel mai bine cotat cuantum de pedeapsă este 8 ani). 
„Trebuie să lămurim niște lucruri care țin de trecut. Astăzi suntem într-o zi pe care am văzut că unii o comemorează, alții o celebrează, vorbesc aici de doamna Udrea. Lucrurile din istorie trebuie clarificate.
Că dnul Blaga spunea asta în 2012 (n.r. că USL a dat o lovitură de stat), lucru pe care îl spun în continuare astăzi Traian Băsescu și Elena Udrea. În 2012 eu și alți liberali spuneam lucruri puternice despre cei din PDL.
E referitor la acel moment, la Guvernul Boc, la toate acele lucruri. Că a fost o lovitură de stat nu putem trece sub imperiul părerilor. Noi trebuie să cădem la un înțeles comun foarte clar, pentru că eu nu pot să admit (..) ideea că votul a 7 milioane jumătate de români a fost inutil să se mai spună și că a fost lovitură de stat e la mintea cocoșului.
Dacă tu ai votul a 7 milioane jumătate de oameni în favoarea soluției tale și soluția ta să nu se ia în calcul și să mai fim și acuzați de lovitură de stat (…) Nu putem merge mai departe în această construcție fără ca anumite aspecte să fie puse la locul lor”, a spus Antonescu la Digi24.

În mod evident, Crin ignoră faptul că restul de 10-11 milioane de români cu drept de vot nu s-au prezentat la referendum, tocmai pentru că nu doreau ca președintele Băsescu să plece.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.