Acasă Politic Culmea mahalagismului: după șase partide, Liliana Mincă spune că nu ea e...

Culmea mahalagismului: după șase partide, Liliana Mincă spune că nu ea e traseistă, ci alții

DISTRIBUIȚI

Liliana Mincă (ex-PC, ex-PP-DD, ex-PND, ex-UNPR, ex-PSD, acum în ALDE) a reușit din nou să ne uimească cu un scandal imens făcut la ALDE Botoșani. Scandalul a izbucnit imediat după ce șefii de la București i-au trimis în teritoriu pe vicepreședinții Costel Avram și Varujan Vosganian să o înscăuneze cu forța pe Liliana Mincă șef la ALDE Botoșani.

„Nu mai putem accepta să fim conduși de oameni penali sau cu probleme de moralitate, pentru că ne-am săturat de numele de ‘partid al penalilor’. Și chiar nu vrem să adunăm în ALDE toți politicienii respinși de celalalte partide și să-i punem șefi”, a declarat unul dintre lideri locali din Botoșani.

CITEȘTE ȘI Mincă are absolvite 3 facultăți, 2 masterate, 1 doctorat și cursuri pentru 21 de meserii

Potrivit liderilor ALDE Botoșani, Liliana Mincă – care e respinsă de membrii filialei pentru că a schimbat nu mai puțin de șase partide în doar patru ani – ar fi luat o decizie abuzivă încă din prima zi de mandat, înlocuindu-l pe reprezentantul ALDE din Biroul Electoral Județean cu un membru PMP.

Liliana Mincă a ripostat la acuzele care i se aduc, într-o intervenţie la Realitatea TV: „Colegii de la Botoşani nu au reuşit să obţină scoruri onorabile la alegerile locale. Cel care face acum scandal îşi doreşte să candideze pe primul loc la Senat, lucru care nu e posibil. Decizia organului central de conducere se va aplica”, a spus politicianul de la ALDE.

La acuzaţiile de traseism politic, Liliana Mincă a răspuns că a trecut doar prin partide care s-au desfiinţat şi i-a acuzat pe colegii din teritoriu că sunt traseişti politici. „Acest domn a fost parlamentar PRM şi atunci s-a îmbogăţit. Eu am fost în formaţiuni care s-au desfiinţat. Am ieşit parlamentar PPDD, apoi am fuzionat cu UNPR, nu am fost niciodată membru PSD, şi acum sunt membru ALDE”, s-a apărat Liliana Mincă.
Pentru conformitate, am postat o fotografie a site-ului oficial al Camerei Deputaților pentru a vedea în ce grupuri parlamentare a activat țața Mincă. Menționăm că în PC a fost înainte de a intra în Parlament pe locurile PP-DD.

Citește și Liliana Mincă a făcut în paralel facultate, două masterate și un doctorat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.