DISTRIBUIȚI

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand a rugat-o pe fostul ministru de Finanțe, Anca Dragu, să facă o radiografie a situației financiare a Sectorului 1.

„Vă invit să urmăriți discuția mea cu Anca Dragu – fost ministru al Finanțelor despre uriașul deficit al Primăriei Sectorului 1. Am vorbit cu Anca despre cum a sărăcit fosta administrație cea mai bogată primărie a țării, ce am găsit în departamentul economic și despre cum vom repara acest deficit uriaș.
PS: Vă asigur că vor fi consecințe pentru toți funcționarii care au închis ochii și au girat acest jaf.”, promite Coltilde Armand.

1 COMENTARIU

  1. PSD-isti plasati de LIVIU DRAGNEA si GABRIELA FIREA PANDELE de la Curtea de Conturi ce mai fac acum cand se publica o astfel de informatie pe baza unei declaratii oficiale !?
    Sau poate ca nu este de competenta sau in atributiile Curtii de Conturi sa se cerceteze si sa recupereze banii publici rezultati dintr-o posibila fapta de a evaziune, spalare de bani si altele din bugetul unei primarii din Romania !?
    Ar fi util ca acei PDS-isiti de la Curtea de Conturi sa ne spuna daca este legal, corect sau macar moral despre o alta fapta similare semnalata de catre redactia dumneavoastra referitoare la informatia in care se devoala ca doamna FIREA GABRIELA PANDELE a dispus sa aloce de la sine putere suma de 34 de milioane de lei din bugeutul Primariei Generale Bucuresti pentru promovarea imaginii sale in tot felul de clipuri, etc.
    De ce domnii de la PNL nu valorifica aceste subiecte in care sa le spuna direct romanilor ca nu sunt atutostrazi, spitale, scoli, etc din cauza lacomiei, imposturii si demagogieie promovata de conducerea PSD -ului !? Cam ce se putea construi de la zero cui acei bani, concret ..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.