Acasă Politic Cum s-a autodemascat Alberts că organizația sa caritabilă, în loc să se...

Cum s-a autodemascat Alberts că organizația sa caritabilă, în loc să se ocupe de sărmani, i-a donat alimente bogătanului Arșinel

DISTRIBUIȚI

Despre averea politicianului-actor Alexandru Arșinel s-au scris zeci de articole. Cu patru case de vacanță și un apartament într-o vilă din Cotroceni luată ca revoluționar cu merite deosebite deși nu s-a remarcat prin nimic în 1989 (detalii AICI), fostul secretar PCR Alexandru Arșinel beneficiază și de sume importante lunare ca pensie și revoluționar. Adesea, Arșinel se laudă public cu cei doi minunați băieți ai săi acum trecuți de 40 de ani prin urmare nimic nu îl cataloga pe actorul privilegiat în a primi vreun ajutor de la organizațiile caritabile.

În nemărginita-i inteligență, Adina Alberts ne-a dezvăluit azi pe Facebook că pentru ea nu contează să ajute prin organizația sa cariabilă bătrâni abandonați, ci bătrâni cunoscuți și care se bucură de simpatia votanților. Desigur că dacă i-ar fi dus ea și nu organizația sa caritabilă un coș cu alimente lui Arșinel, nu zicea nimeni nimic.

„Îmi amintesc anul trecut pe vremea asta, prin Organizația Caritabilă pe care o conduc, i-am făcut o vizită maestrului, i-am dus un coș plin cu fructe și verdețuri din piață. Era o perioadă de restricții în care persoanele vârstnice nu aveau voie să iasă din casă decât două ore pe zi.
Îi doresc MULTĂ SĂNĂTATE dlui Arșinel și soției dumnealui. Îl îmbrățișez cu mult drag și îi transmit: „Maestre este o gripă ca oricare alta…fiți tare, calm, încrezător și motivat ca să vă vindecați repede și complet”, a scris inteligenta Adina Alberts pe Facebook după ce Arșinel a anunțat presa că s-a îmbolnăvit de COVID-19.

17 COMENTARII

  1. Banii organizațiilor de caritate, chiar și cinci bani, nu pot fi folosiți decât pentru caritate. Evident că Arșinel nu avea nevoie de caritate.

  2. “Solidaritatea” ca valoare umana, in Romania, nu se poate manifesta ca o unitate strânsă, bazată pe comunitatea de interese, de sentimente, de idei si spirit de întelegere. Aceasta are doua valente una pentru categoria “jecmanitilor” si este invocata de clasa politica numai atunci cand puterea decide unilateral ca o majoritate a populatiei urmeaza ori si-a pierdut unele drepturi. A doua valenta a solidaritatii este cea a clasei privilegiatilor (jecmanitorilor), din care fac parte obligatoriu factorii puterii si se refera la sporirea propriilor avantaje, facilitati si libertati pentru comiterea de atrocitati.
    Solidaritate intre privilegiati si celelalte categorii sociale nu se va putea realiza curand deoarece trufia, dusmania, incultura, demagogia si lipsa de civilizatie sunt intretinute politic si nu infatiseaza decat niste “raporturi sau relatii dintre lup si miel”.
    UNDE SUNTETI VOI ADEVAR si DREPTATE PODOABE SFINTE ALE EXISTENTEI UMANITATII PENTRU CA OCHII ROMANILOR PLANSI si TRISTI DE VEACURI VOR SA VA VADA…???…

  3. Vaccinat în ianuarie cu rapelul în februarie …. deci în etapa I sau începutul etapei a II-a … fie ca ”medic” , fie ca șmenar … și-a făcut programarea exact ca și pt transplantul de rinichi … mare caracter hahalera …

  4. Este o lovitura de imagine pentru doamna Alberts, gestul dumneaei de a acorda ajutor unei persoane in varsta din Romania beneficara a unor sume apreciabile de bani din partea statului roman, este cel putin pentru mine de neinteles, dar asta este pana la urma decizia dumneaei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.