Acasă Politic Cum se contrazice Elena Udrea și cum îl indică pe Băsescu drept...

Cum se contrazice Elena Udrea și cum îl indică pe Băsescu drept singurul responsabil pentru numirea lui Bica

DISTRIBUIȚI

Fosta candidată la președinția României, Elena Udrea, a răspuns astăzi comentariului fostului purtător de cuvânt al lui Traian Băsescu din urmă cu două zile cum că Alina Bica a fost numită șefă la DIICOT la insistențele prietenei sale, fosta blondă, fosta minsitră, fosta.

Așadar, a stat ea două zile și a pritocit ce și cum să riposteze și a dat cu bâta-n baltă de două ori: în primul rând că îl indică pe Traian Băsescu drept singurul responsabil pentru numirea lui Bica, ea nici usturoi nemâncând, nici gura nemirosndu-i. Astfel ne anunță ea că nimeni nu-i poate impune ceva lui Băsescu pentru ca apoi să ne spună că Turcan a fost numit la insistențele ei. Că e mediocră Udrea, am înțeles de mult dar chiar așa, nu ne-am închipuit că e. Și ca nu cumva să uite cineva de unde provine Udrea, aceasta a finalizat postarea cu o promisiune: o să dezvălui cum l-adat afară Băsescu pe Turcan. Adică ea știe tot, tot, tot despre Traian Băsescu (și cu siguranță și-a pus și mâinile în șolduri când a scris)

„Valeriu Turcan, cel care probabil şi acum ar fi fost pentru public doar soţul Ralucăi Turcan dacă nu m-ar fi cunoscut pe mine, a afirmat recent că Preşedintele a numit-o pe Alina Bica în fruntea DIICOT ca urmare a insistenţelor mele. Vreau să fac trei comentarii scurte:
1. Ca unul care a lucrat cu Traian Băsescu atâţia ani, Turcan ar trebui să recunoască faptul că nimeni nu îi poate impune ceva acestuia, oricât ar insista.
2. Preşedintele colaborase în câteva momente, cum ar fi elaborarea Codurilor penale, dar nu numai, cu Alina Bica şi o cunoştea ca profesionist suficient de bine încât să o susţină fără recomandarea sau insistenţele cuiva.
3. Nu Valeriu Turcan ar trebui să vorbească despre susţineri şi recomandări, deoarece cariera lui se bazează exclusiv pe aşa ceva. În 2006, a lucrat ca şi consultant de comunicare pentru mine. Fusese dat afară de Tăriceanu de la Agenţia de Strategii Guvernamentale şi rămăsese fără job.
După ce a plecat Adriana Săftoiu de la Cotroceni, în primăvara lui 2007, am fost printre cei care l-au susţinut, chiar insistent, pentru ocuparea postului de purtător de cuvânt. Aşa se face că, astăzi, are ocazia să vorbească pe la televizor în calitate de fost colaborator al Preşedintelui şi, deci, evident, un mare cunoscător într-ale politicii! Episodul cu plecarea de la Cotroceni, dat afară de Preşedinte, într-o altă postare…”


Și ca să vă faceți o idee cum era Udrea când susține că l-a impus pe Turcan la Cotroceni priviți reportajul ProTv

 

{youtube}9vHF4IlgTaY{/youtube}

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.