Acasă Politic Cum și-ar spăla obrazul Băsescu: își retrage candidatura concomitent cu Moraru. Barna...

Cum și-ar spăla obrazul Băsescu: își retrage candidatura concomitent cu Moraru. Barna ar cădea de fraier

DISTRIBUIȚI

Deși fost comunist și fost turnător la Securitate, Traian Băsescu a fost susținut în 2004 și 2009 de votanții de dreapta pentru a învinge PSD la alegerile prezidențiale. Ajuns la bătrânețe și din cauza problemelor penale ale pupilei sale Elena Udrea și ale fiicei mai mari, Traian Băsescu a virat brusc spre PSD în 2016 moment de la care consilierii PMP au început să voteze orice cretinătate propunea Firea în Consiliul General.
Folosindu-se de prostia lui Barna care s-a opus frenetic unei alianțe cu PMP pentru București, Traian Băsescu a intrat în cursa pentru primăria capitalei, smulgând aproape 10% din voturile lui Nicușor Dan.
Potrivit unui sondaj de opinie realizat la comanda PNL citat de DIGI 24, lupta dintre Nicușor Dan și Gabriela Firea în Capitală este una strânsă, între cei doi candidați fiind o diferență de doar 2 procente.

Candidatul susținut de PNL și de Alianța USR-PLUS, Nicușor Dan, are 31%, în timp ce actualul primar în funcție, Gabriela Firea, are 29%. Candidatul PMP, Traian Băsescu este cotat cu 10%.

Soluția pentru a scăpa de mahalagioaica incompetentă care ne-a distrus traficul și aerul pe care îl respirăm? Să se retragă Băsescu îndemnându-și votanții să pună ștampila pe Nicușor Dan și să se retragă și candidatul PNL de la Sectorul 3 Adrian Moraru susținându-l pe Mihail Neamțu, candidatul PMP.

Hai Băsescu și Orban, puteți face asta și să-l urcați pe pereți pe Barna de nervi dar și să ne scăpați de țoapă.

2 COMENTARII

  1. nu ia deloc 10%Petrov securistul degeaba il umflati cu pompa.El face ce a facut permanent-santajeaza si pune bete in roate la altii pentru profituri personale

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.