Acasă Politic -Cura- alegerilor anticipate nu avantajeaza PSD

-Cura- alegerilor anticipate nu avantajeaza PSD

DISTRIBUIȚI

Secretarul general al PSD, Cozmin Gusa, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa sustinuta in localitatea clujeana Belis, ca alegerile anticipate nu ar avantaja partidul. -Este una dintre posibilitatile care se discuta in mediul intern, la fel ca multe alte posibilitati, dar alegerile anticipate nu ne-ar avantaja-. Ingredientul care strica reteta este, dupa spusele secretarului general de partid, procesul administrativ.-Nu suntem avantajati pentru ca liderii politici sunt implicati, in majoritate, in procesul administrativ, astfel incat actiunile lor politice nu pot fi la capacitati maxime-, a spus Gusa.

Un alt ingredient, de data asta lipsa, este concurenta. Astfel, PSD are nevoie de un competitor puternic, a mai spus Gusa. -Nu poti fi performant daca alergi de unul singur in jurul stadionului, ai nevoie de un concurent puternic sau macar de iepuri-, a spus Gusa. Cu ochii dupa iepuri, liderul PSD a spus ca, in opinia sa, Opozitia nu are, in acest moment, alta treaba decat sa isi lucreze discursul politic. -Nu suntem dispusi sa exageram cu compromisurile impuse de o guvernare minoritara-, a precizat secretarul general al PSD.

Premierul Adrian Nastase a declarat, saptamana trecuta, ca exista posibilitatea organizarii de alegeri anticipate in anul 2003, de aceasta decizie depinzand si o eventuala candidatura a sa la Presedintie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.