Acasă Politic Dăncilă aștepta scuze de la Iohannis ca o femeie jignită: „aceste...

Dăncilă aștepta scuze de la Iohannis ca o femeie jignită: „aceste lucruri i-a pus o etichetă”

DISTRIBUIȚI

Într-un interviu presărat cu greșeli gramaticale de genul: „pentru ca că”,  „aceste lucruri i-a pus o etichetă”, Dăncilă pare că ar vrea egalitate între femei și bărbați dar consideră că femeile nu trebuie jignite pentru că sunt femei. Premierul se încadrează perfect în generația bătrânelelor care visează din tinerețe la egalitatea femeii cu bărbatul dar dacă un bărbat intră înaintea lor pe o ușă se declară nerespectate de respectivul „nesimțit”.

Întrebată duminică, la Antena 3, dacă președintele a retractat cuvintele pe care i le-a spus public: Klaus Iohannis nu și-a cerut scuze pentru jigniri. Mi-aș fi dorit. Eu am trecut peste și am mers mai departe. Aceste lucruri spuse i-a pus o etichetă. Că poate jigni foarte ușor o femeie, ceea ce nu este normal. Nu este normal ca președintele să catalogheze, să ceară de șapte ori demisia fără argumente. Nu știu dacă își face un model din Traian Băsescu, dar își face o imagine care va fi lipită de Klaus Iohannis.

Premierul Viorica Dăncilă a mai declarat că nu ştie dacă ar semna o cerere de acuzare a preşedintelui de înaltă trădare, amintind că a trecut printr-o astfel de experienţă, şi a apreciat că este necesară o analiză.
Ea a remarcat că anumite lucururi pe care le-a făcut preşedintele nu sunt lucruri bune pentru România, exemplificând cu faptul că atât de mult timp nu am avut doi miniştri pe două domenii importante, ceea ce nu crede că a fost benefic pentru România, apreciind că un preşedinte trebuie să facă tot ce este bine pentru ţara lui. „Nu stiu daca as semna o cerere de acuzare a preşedintelui pentru înaltă trădare. Cred că trebuie făcută o analiză”, a afirmat Dăncilă. De asemenea, răspunzând unei întrebări, ea a spus că nu îl consideră pe preşedintele Iohannis un adversar politic.

2 COMENTARII

  1. Doamna premier a ramas cu onoarea nereperata! Doamna prim ministru, politica nu e pension de domnisoare. E bordel curat! Daca vrei sa te dai virgina du-te la manastire, ca Ofelia! Daca nu, taci si indura! Si pregateste – te de urmatorul f…i!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.