Acasă Politic Daniel Constantin îl atacă pe Tăriceanu

Daniel Constantin îl atacă pe Tăriceanu

DISTRIBUIȚI

Deși parteneri în grupurile parlamentare liberal-conservatoare, Daniel Constantin lansează un atac pe contul său de facebook la guvernul condus de Tăriceanu. Cu ocazia lansării candidaturii „prietenului” său Ponta la președinție, „ăla micu’ ” susține  că „în doi ani de mandat, premierul Victor Ponta și Executivul pe care îl conduce au realizat mai mult decat toate guvernele tutelate de președintele Băsescu la un loc”. Desigur că toată lumea își amintește că primul guvern numit de președinte a fost cel condus de Călin Popescu Tăriceanu, pe care Băsescu l-a tutelat vreme de doi ani, până când Tăriceanu a revocat miniștrii PDL.
Atacul pare a fi o consecință e eșecului lui Tăriceanu în tentativa de suspendare a președintelui, orchestrată de Voiculescu, cu scopul evident ca Zgonea, ce urma să fie Președinte interimar să-l grațieze pe condamnat, de restul de 9 ani și zece luni de închisoare rămași de executat.
De altfel, Constantin pare a fi chiar derutat în postarea sa: „astfel, după 25 de ani de la Revoluție, România are pentru prima dată șansa să depășească tranziția și să aleagă un președinte echilibrat și competent, educat și format în democrație, economie liberă, cuvânt independent și respect pentru diferență.” Oare ce înseamnă că Ponta e „educat și format în cuvânt independent și respect pentru diferență”? Pare că lui Daniel Constantin îi plac niște cuvinte și le înșiră unul după altul fără vreun sens. Folosind DEX și proprietatea de tranzitivitate, obținem că diferență = deosebire, deosebire = distincție, discriminare. Cum adică, Ponta e format în respect pentru discriminare?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.