Acasă Politic Deja vu

Deja vu

DISTRIBUIȚI

21 ianuarie

1991 – La implinirea a 50 de ani de la pogromul antievreiesc din Bucuresti, cand a inceput rebeliunea legionara, au fost organizate manifestari de comemorare, inclusiv de catre parlament.

1994 – Partidul Democratiei Sociale din Romania, inaintasul PSD-ului, a dat publicitatii Programul anticriza -Obiective si prioritati ale strategiei economico-sociale a PDSR, pentru anul 1994-. Actualul partid de guvernamant elaboreaza si azi tot felul de programe pentru solutionarea diferitelor crize, la loc de cinste aflandu-se cele privind combaterea coruptiei. In rest…

1997 – Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei a elaborat raportul de observare asupra desfasurarii alegerilor din Romania. Scrutinul din 3 noiembrie 1996 a fost -liber, corect in limite rezonabile si transparent, in ciuda unor nereguli minore datorate gestiunii tehnice a alegerilor si aplicarii legilor electorale-.

– Grupurile parlamentare ale PD au decis, intr-o sedinta comuna, ca ministrii partidului sa se retraga din executiv. A fost, atunci, -inceputul sfarsitului- Guvernului Ciorbea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.