Acasă Politic Deputatii si-au negociat sederea la Hotel Bucuresti

Deputatii si-au negociat sederea la Hotel Bucuresti

DISTRIBUIȚI

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a aprobat tarifele de cazare pentru anul viitor. Astfel, in sedinta de ieri a acestui for legislativ au primit unda verde preturile negociate de o delegatie condusa de Miron Ignat cu conducerea Hotelului Bucuresti. Secretarul Biroului Permanent, deputatul Tudor Mohora, a prezentat noile tarife care au fost majorate cu 9%-22%. Astfel, potrivit purtatorului de cuvant, o camera cu un singur pat va costa 925.000 de lei pe zi, fiind inregistrata o majorare de 9%, iar o camera dubla va ajunge la 1.835.000 de lei pe zi, majorarea in acest caz fiind de 22%. Deputatii mai pot opta anul viitor pentru un apartament. In aceasta situatie insa, tariful platit va fi de 2.500.000 de lei pe zi, majorarea inregistrata fiind de 14%.

Mohora a precizat ca, din informatiile pe care le detine, majoritatea celor aproximativ 80 de deputati cazati la Hotel Bucuresti au optat pentru camera dubla.

De asemenea, Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis ca alti deputati pot opta pentru alte hoteluri din Bucuresti, cu conditia sa se incadreze in limita sumei maxime. In acest caz insa, parlamentarii vor pierde serviciul de transport gratuit pe traseul camera-hotel.

Deputatii care nu doresc sa se cazeze la hotel beneficiaza de o reducere din pretul chiriei, egala cu 70% din pretul cel mai redus al cazarii la hotel. Mohora a mai spus ca parlamentarii nu sunt inca pregatiti sa discute ipoteza construirii unui hotel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.