Acasă Politic Deputatul Ungureanu a șters pe jos cu Tătaru în Parlament: Omul care...

Deputatul Ungureanu a șters pe jos cu Tătaru în Parlament: Omul care controleaza UNIFARM nu ar putea fi nici bisnitar intr-un bazar

DISTRIBUIȚI

Deputatul USR Emanuel Ungureanu i-a transmis luni ministrului Sănătății, Nelu Tătaru (PNL), la dezbaterile din Camera Deputaților, de la ‘Ora Guvernului’, demnitarul fiind prezent în sală:

„Trebuie sa iesim din zona de hotie si prostie. La Cluj, Consiliul Judetean inchiriaza un spital privat in conditiile in care spitalul de stat municipal Clujana este gol. De ce dam bani aiurea pe echipamente proaste? Ar trebuie sa ne raspunda DNA”
„Adrian Ionel nu este un om de stat. Omul care controleaza UNIFARM nu ar putea fi nici bisnitar intr-un bazar”
„Trebuie sa va intoarceti in minister, unde e foarte multa coruptie, unde sunt multi incompetenti, trebuie sa dati cu prașila în minister”

„Mi-e frică să merg la spital”

NU MAI FURAȚI!

DILEMĂ

Credeți că Nelu Tătaru, actualul ministru PNL al Sănătății face exact ce trebuie ACUM pentru sistemul sanitar din România?

Nelu Tătaru vrea să facă mai mult, dar, nu poate sau nu este lăsat de PNL?

Mai există și alte boli în sistemul sanitar în afară de COVID 19?

În România se mai poate muri și de alte afecțiuni în aceste zile?

Când se deschid spitalele pentru TOȚI bolnavii?

Este sincer Nelu Tătaru când spune că vrea depolitizarea sistemului sanitar?

Astăzi, la ora 16, în Camera Deputaților este ora de dialog cu ministrul Sănătății al PNL, Nelu Tătaru, oră obținută de colegul meu, Lucian Viziteu, deputat USR de Bacău.

Care sunt dilemele voastre legate de starea actuală din sistemul sanitar?

Ce face bine și ce nu face noul ministru PNL al Sănătății?

Aștept întrebările voastre și în limita celor 5 minute alocate, alături de colegul meu Tudor Pop îl vom provoca la dialog pe ministrul Sănătății, vom oferi soluții, vom fi constructivi, ca de obicei, pentru ca sistemul sanitar să iasă cu o perspectivă de schimbare profundă după epidemia de COVID 19.

Cum ieșim din logica lui „atât s-a putut” și să intrăm în era lui „se poate mai bine”!?

Aștept dilemele și certitudinile voastre în comentariile la această postare.

PS: Săptămâna aceasta, escrocheria de la Spitalul Polaris din Cluj consumă o nouă etapă, câțiva pacienți infectați cu Covid 19 vor fi transferați acolo pentru a oferi acoperirea necesară pentru furtul din bani publici premeditat.

Niște hoți ordinari!”, a susținut astăzi Emanuel Ungureanu.

4 COMENTARII

 1. Nu agreez sub nicio formă politica și politicienii…români sau de pretutindeni. De vreo 10 ani militez pentru abolirea partidelor politice și găsirea unei forme de guvernare fără politicile lor stupide cu leaderi machiavelici sau caragialești care se sfâșie pentru putere. Am găsit un portret al politicianului de ,,calibrul lui Tătaru și al lui Ungureanu și nu numai! În publicația ,,Bucureștiul literar și artistic” nr. 12 din decemrie 2012, domnul Toma Roman scria:,, Caragiale a schițat ,,portretul românului, i-a definit ,,personalitatea de bază„. Românul lui Caragiale este descurcăreț și nepăsător,superficial și profitor, interesat de toate și nimic, convins că nimic nu e etern, omul adaptându-se ,,sub vremi, și în orice împrejurare trăncănitor. Românul lui Caragiale trăncănește
  despre toate celea, știe tot, prevede tot (și nu se miră foarte tare când ,,previziunile nu i se împlinesc pentru că… a prevăzut asta), se supune puterii de care se teme persiflând-o în
  același timp pentru cerințele ei (aparent) absurde, tiranice” .

 2. Dacă USR-ul lui Eduard era la guvernare… ah! ,,Caragiale a definit identitatea românului mediu, în principiu burghez, dar în fapt urban și semiurban, funcționar ,,la stat”, mic întreprinzător, comerciant sau ,,jucător” în profesiuni liberale (avocat, jurnalist, ș.a.m.d.). Românul mediu este vârful de lance al modernizării unei societăți înapoiate, al alinierii la Europa, membru al ,,clasei de mijloc, coloana vertebrală a comunităților democratice occidentale.”(Toma Roman în ,,Bucureștiul literar și artistic”). Circul politic românesc de azi nu se distanțează cu nimic de tradițiile (politice) tribale.
  Aș dori să văd,după ieșirea din acest moment crucial pentru umanitate,ce au înțeles politicienii români și internaționali despre guvernarea popoarelor și răspunderea pe care nu și-o asumă decât sporadic.

 3. MANAGEMENTUL PUBLIC SI CLASA POLITICA din Romania IN ULTIMII 30 DE ANI nu s-au format in baza principiilor MERITOCRATIEI ci in baza Prostocratiei si Cleptocratiei.
  MASONERIA, SECURISMUL, SINECURISMUL. MAFIOTISMUL, PROSTITUTIA SI HOTIA au distrus ROMANIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.