Acasă Politic Deși nu a fost pus pe ordinea de zi, regulamentul de sporuri...

Deși nu a fost pus pe ordinea de zi, regulamentul de sporuri fără Anexa 10 va fi aprobat și publicat în Monitorul Oficial

DISTRIBUIȚI

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat astăzi că va aproba regulamentul-cadru „care reglementează condițiile de acordare a sporurilor pentru condiții de muncă la personalul contractual care își desfășoară activitatea în unitățile sanitare și în instituțiile publice din cadrul Ministerului Sănătății şi a Direcțiilor de Sănătate Publică. În cadrul acestui regulament sunt prevăzute sporuri care se acordă pentru unitățile medicale aflate în localități izolate, din acest punct de vedere știm că acolo avem un deficit de personal şi trebuie să stimulăm ca să avem personalul necesar din punct de vedere medical și în aceste localități.”, explicat Viorica Dăncilă.

Nici pe site-ul guvernului vezi AICI și nici pe cel al Secretariatului General al Guvernului vezi AICI, regulamentul nu apare listat pentru ședința de guvern de astăzi.

Ministrul Pintea a declarat ieri că „Mâine, în şedinţa de Guvern, propunem spre aprobare regulamentul sporurilor, anexele 1 – 9, care sunt publicate în transparenţă decizională pe site-ul ministerului. Din acest moment, de la 1 martie, acest regulament va fi aplicabil pentru salariile angajaţilor din Sănătate”, a spus minstrul. Deși actele normative cu excepția celor penale mai favorabile acționează doar pentru viitor, hotărârea de guvern va retroactiva de la 1 Martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.