Acasă Politic Dezvăluire incredibilă: în zilele de ședințe ale CGMB Firea trimite pe cineva...

Dezvăluire incredibilă: în zilele de ședințe ale CGMB Firea trimite pe cineva să tămâieze în secret intrările la grupurile PNL și USR

DISTRIBUIȚI

De pe site-urile de specialitate ale practicanților religioși, așa cum este și Gabriela Firea, renumită pentru habotnicia ei, aflăm că „tămâia alungă forţele răului, având menirea de a îndepărta prezenţa şi lucrarea diavolului şi a duhurilor rele”.
Convinsă că cei care nu o admiră și nu o votează pe ea sau propunerile ei sunt întruchiparea diavolului, Gabriela Firea trimite pe cineva la prima oră în zilele de vot să tămâieze încăperile în care vor păși consilierii USR și PNL. Informația a fost lansată de consilierul PNL Ciprian Ciucu: „Vă dau cuvântul meu de onoare…
În zilele în care sunt ședințe de Consiliu General, și doar atunci, de dimineață, primărița Firea trimite pe cineva la intrarea în sălile grupurilor PNL și USR să dea cu tămâie.
Spuneți și dumneavoastră, așa se comportă oamenii întregi la minte? Vorbim despre primarul Bucureștiului. Când ajung mai devreme, ca astăzi de exemplu, mirosul de tămâie este foarte persistent.
UPDATE : După ce a văzut această postare a trimis pe cineva ca să dea cu un „air refresher”. Acum miroase a gumă Turbo. Tămâia mirosea mai frumos.”, a scris Ciucu pe pagina sa de Facebook.
Desigur că tămâia nu i-a ajutat primarului Firea, iar consilierii cu pricina au votat în continuare împotriva proiectelor propuse de ea.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.