Home Politic Din mic, PER devine și mai mic. Andrei, Solomon, Gutău și 10...

Din mic, PER devine și mai mic. Andrei, Solomon, Gutău și 10 lideri de filiale au demisionat din Partidul Ecologist

DISTRIBUIŢI

Ședința Partidului Ecologist de astăzi convocată pentru analiza rezultatului dezastruos, cu câteva excepții, obținut de partid la alegerile locale s-a lăsat cu scântei. După ce secretarul general al formațiunii, Mircea Andrei a cerut dizolvarea Biroului Permanent Național și organizarea de noi alegeri pentru pregătirea scrutinului parlamentar din 6 decembrie, președintele Dănuț Pop a refuzat categoric să-și pună la bătaie mandatul, declarându-se mulțumit de scorul obținut, deși PER intră în toate comunicările publice, cu mici excepții, la „și alții”.

De la ședință au lipsit vedetele partidului, Mircea Gutău, primarul din Rm. Vâlcea și Antonie Solomon, fostul primar al Craiovei însă aceștia se poziționează, după cum ne-au declarat surse din PER de partea secretarului general și al celor zece președinți de organizații județene care au demisionat astăzi, anunțând și că majoritatea membrilor organizațiilor conduse de ei vor demisiona luni din partid.

Mircea Andrei împreună cu majoritatea membrilor BPN prezenți au părăsit ședința condusă de Dănuț Pop și au fost surprinși la o terasă unde analizau pașii următori. Interpelați de reporterul Curentul, foștii șefi ai PER au refuzat să comenteze situația, precizând doar că tot mai mulți lideri de filiale județene anunță că demisionează din partid și că urmează să anunțe acțiunile viitoare după ce vor lua o decizie.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.