Acasă Politic Doctorul Cinteza primeste bastonul de maresal

Doctorul Cinteza primeste bastonul de maresal

DISTRIBUIȚI

Cardiologul Mircea Cinteza i-a invins sambata pe cei doi adversari ai sai, fostul sef al functionarilor publici Ludovic Orban si omul de afaceri Florin Bumbas, in cursa pentru sefia organizatiei PNL Bucuresti. In decorul sofisticat al Hotelului Marriott, reprezentantii celor sase sectoare au votat in doua tururi, pe fondul unei puternice campanii interne, alegand seful organizatiei Capitalei, pe care liberalii vor s-o transforme in cea mai puternica filiala. -Capitala va fi pentru PNL un intermezzo al reprezentantei de la alegerile generale din 2004-, a pronosticat Stoica in discursul de deschidere. Cu 202 voturi -pentru- si 160 -contra-, Cinteza – proaspat inscris in PNL – l-a invins din a doua incercare pe finalistul Ludovic Orban. Membru in BPC, Orban a fost sustinut de inamicii traditionali ai lui Stoica, Dinu Zamfirescu si Crin Antonescu, in fata carora persedintele PNL a repurtat indirect o noua victorie pe lista filialelor. Vicepresedintele Crin Antonescu a profitat de ocazie pentru a-i critica pe -parintii adoptivi- ai lui Babiuc, care a parasit saptamana trecuta echipajul liberal.

Atmosfera alegerilor la PNL Bucuresti a fost pigmentata cu cateva momente de culoare, cum ar fi faptul ca Ludovic Orban era sa uite sa se autovoteze in al doilea tur, preocupat de o discutie cu presedintele partidului. Acesta tocmai incheiase turul saluturilor, tinand sa dea mana cu fiecare dintre cei 430 de delegati ai organizatiei din Bucuresti, de care apartine in calitatea sa de deputat.

Ziua s-a incheiat cu desemnarea lui Napoleon Pop si Adrian Oghina, in calitate de vicepresedinti ai organizatiei, care vor sta astfel la dreapta si la stanga lui Cinteza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.