Acasă Politic Dragnea i-ar fi oferit funcția de ministru de Interne lui Marian Oprișan,...

Dragnea i-ar fi oferit funcția de ministru de Interne lui Marian Oprișan, Carmen Dan trece la Cultură

DISTRIBUIȚI

Update ora 12.00: Marian Oprișan, liderul PSD Vrancea, a declarat că prima condamnare a lui Liviu Dragnea în dosarul Referendumul este una politică:”Condamnarea a fost dată la ordinul sistemului”. Întrebat dacă este sistemul alături de care Liviu Dragnea stătea la masă, Oprișan a răspuns: „Încerca si el sa le castige recunostinta la vremea respectiva ca altfel il bagau la inchisoare”.Anterior, liderul PSD Vrancea spunea că fotografia respectivă a fost realizată la un eveniment oficial.

Surse PSD anunță că în CEX-ul de azi deja Liviu Dragnea are 56 de voturi din totalul de 72, gruparea Firea 15 voturi, Mihai Fifor urmând să lipsească. Rămas în expectativă până în ultimul moment, președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan s-ar fi decis azi noapte să-l susțină pe Liviu Dragnea în schimbul funcției de ministru de Interne, visul dintotdeauna al baronului focșănean. Considerat unul dintre cei mai influenți lideri din teritoriu, fiind și președintele Asociației Consiliilor Județene, Oprișan i-ar putea influența și pe indeciștii din partid. Pentru a-i face loc lui Oprișan la Interne, Dragnea o mută pe carmen Dan la ministerul Culturii unde în acest moment se lăfăie în scaunul de ministru actorul George Ivașcu, omul Gabrielei Firea.

Marian Oprișan a absolvit Liceul Agricol din Focșani și o facultate privată la bătrânețe. Carmen Dan și ea absolventă de particulară după ce mai mulți ani a fost secretară la o școală din județul Teleorman spune „numele și pronumele” adică un om de cultură printre membrii PSD.

6 COMENTARII

  1. PINA CIND, ISI IMPART TARA , ACESTI INCULTI SI PARVENITI .APROAPE TOTI SI-AU CUMPARAT FUNCTIILE IN PARLAMENT SI LA GUVERN ..CIND O SA SCAPAM DE ACEASTA MAFIE PESEDISTA COMUNISTA .!!??

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.