Home Politic Dragnea, solul trimis de PSD să îi împace pe „cârlanii certăreți”, Ghiță...

Dragnea, solul trimis de PSD să îi împace pe „cârlanii certăreți”, Ghiță și Negoiță

DISTRIBUIŢI

Numai asta nu trebuia PSD-ulu în campania pentru europarlamentare. O ceartă între unii dintre cei mai importanță membri sponsori ai partidului. Situația este jenantă pentru PSD, după ce primarul social-democrat al sectorului 3, Robert Negoiță a mers marți și s-a plâns în scris autorităților cum că deputatul PSD și patronul RTV și Asesoft, Sebastian Ghiță, ar vrea „să-i facă felul”. Exact așa cum îl „învățase” și Sorin Ovidiu Vântu pe vremea când controlau amândoi Realitatea TV. După o scurtă ceartă pe bani, SOV l-a amenințat atunci pe Ghiță că îl va îngropa pe dealurile Moldovei, așa cum mai făcuse și cu alții în trecut.

De data asta, PSD-ul încearcă să aplaneze conflictul între cei doi „cârlani” înfierbântați și plini de bani și l-a trimis cu o năframa în vârf de băț la aceștia tocmai pe șulfa de Teleorman, Liviu Dragnea. Acesta din urmă a precizat marți că va vorbi cu primarul sectorului 3 Robert Negoiță și cu deputatul PSD Sebastian Ghiță pentru a afla din ce motiv Negoiță l-a reclamat la Parchet pe Ghiță.

„După ședința de Guvern am văzut și eu această știre, nu am reușit să vorbesc cu niciunul dintre ei. După care plec de aici, o să încerc să îl contactez ori pe domnul Robert Negoiță, ori pe dl. Sebastian Ghiță, în primul rând să încerc să aflu ce a determinat această reacție. Și eu am aflat din presă. E vorba de o discuție între niște oameni. Nu stăm cu gradele pe umeri, cu funcțiile în față. Sunt prieten cu amândoi și vreau să văd ce a determinat această reacție. Sper să nu fie nimic serios”, a spus Dragnea la Palatul Victoria. Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, a depus marți la Parchetul General o plângere penală împotriva deputatului PSD Sebastian Ghiță, susținând că acesta l-a amenințat cu moartea la telefon. În replică, Ghiță s-a disculpat și a precizat că Negoiță este într-o mare eroare și că nu a vorbit niciodată cu el la telefon.  

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.