Acasă Politic „După ce m**e mi-ai dat, s**e-o” – deputatul PSD Gabriel Vlase nominalizat...

„După ce m**e mi-ai dat, s**e-o” – deputatul PSD Gabriel Vlase nominalizat de președintele Iohannis pentru șefia SIE

DISTRIBUIȚI

Fost apropiat al lui Viorel Hrebenciuc, deputatul Gabriel Vlase a fost nominalizat de președintele Iohannis la șefia SIE, urmând ca Parlamentul să voteze sau să respingă propunerea. Parlamentarii puterii au ținut-o din scandal în scandal, cel mai vulgar părând să fie senatorul PSD Șerban Nicolae, care a jignit-o grosolan pe deputata USR Cosette Chichirău. Șerban are însă concurență serioasă chiar în propriul partid, căci Gabriel Vlase l-a înjurat pe deputatul USR Ionuț Moșteanu, chiar de la pupitrul de la care prezida ședința Camerei Deputaților, uitând microfonul deschis. Momentul a fost surprins de jurnaliștii Realitatea TV.

Ionuţ Moșteanu: După următoarea, iau și eu o pauză?

Gabriel Vlase: După ce m… mi-ai dat, s…o.107 , 108… Mai avem două ore și terminăm. 109, 110. Voturi împotrivă?!

Jurnalistul Mircea Marian a ascultat un alt moment, în care același Vlase mai trântea o înjurătură, de data aceasta râzând.

”Deschid site-ul Camerei Deputaților, ca să mă uit pe transmisia live, să văd cum merge cu legile Justiției. Se numără voturile, iar presedintele de ședință,

Gabriel Vlase ot PSD, spune: “Ne, p**a!” Și îl ia râsul. Microfonul era deschis, s-a auzit clar – am niște căști Beyerdynamic foarte bune.

Omul nu înjura, ăsta e limbajul lui curent, de zi cu zi…

Ce huligani…”, a scris Mircea Marian, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.