Acasă Politic După ce omul lui a luat 2 voturi din 90, Nelu Tătaru...

După ce omul lui a luat 2 voturi din 90, Nelu Tătaru vrea ca la Bârlad să se voteze până iese cine vrea el

DISTRIBUIȚI

Conducerea PNL Bârlad, desemnată la alegerile organizate în cursul săptămânii trecute, alegeri contestate ulterior şi invalidate de conducerea Organizaţiei Judeţene a partidului, a cerut, luni, tuturor membrilor de partid din Bârlad să nu se prezinte marţi, 22 iunie, la noile alegeri.

Membrii Biroului Politic al PNL Bârlad, în frunte cu preşedintele desemnat, Dumitru Boroş, primar al municipiului Bârlad, susţin că, de fapt, alegerile desfăşurate pe data de 16 iunie au fost corecte şi s-au derulat în legalitate, prezentând ca susţinere un document semnat de preşedintele PNL, Ludovic Orban, în care se precizează că invalidarea scrutinului a fost făcută fără respectarea statutului partidului, potrivit căruia singurul organism ce se poate pronunţa cu privire la validitatea alegerilor este Curtea de Arbitraj.

„Referitor la informaţiile apărute în spaţiul public, prin care se încearcă dezinformarea membrilor PNL Bârlad şi a simpatizanţilor, vă aducem la cunoştinţă că în data de 16.06.2021, în perfectă legalitate, a avut loc şedinţa de alegeri de nivelul Organizaţiei PNL Bârlad, preşedinte, vicepreşedinţi, membri, trezorier. Cei care cred în valorile liberalismului, rugăm să nu dea curs solicitării de a participa la un simulacru de şedinţă convocată ilegal. PNL Bârlad este organizaţia cu cele mai bune rezultate din judeţ, la nivelul municipiilor şi oraşelor, obţinute la alegerile locale şi parlamentare. Pentru a putea susţine în continuare proiectele domnului primar şi ale consilierilor liberali, avem obligaţia morală de a face front comun în toate demersurile. Nu vă prezentaţi marţi, 22.06.2021, la adunarea convocată ilegal de către unele persoane care nu susţin interesele Organizaţiei PNL Bârlad şi ale municipiului Bârlad”, se arată într-un comunicat de presă transmis de PNL Bârlad pe pagina de Facebook a organizaţiei.

La alegerile de pe 16 iunie s-au înscris în cursa pentru şefia organizaţiei bârlădene primarul municipiului, Dumitru Boroş, şi Iulian Groza. Boroş a obţinut 88 de voturi, Groza a fost votat de doi membri de partid, iar două voturi au fost nule. Ulterior, alegerile au fost contestate, invocându-se faptul că pe convocator nu au fost trecuţi anumiţi membri PNL.

În urma unei decizii semnate de preşedintele PNL Vaslui, Nelu Tătaru, scrutinul a fost invalidat, fiind anunţată o nouă şedinţă de alegeri.

2 COMENTARII

  1. „Falcosul” de Nelu Tataru si oamenii lui ar trebui sa inteleaga ca nu mai sunt doriti de alegatori, dupa esecul rasunator ca ministru. El nu ar trebui sa procedeze: „Ex commodo” (Dupa plac).

  2. Pentru Aga
    Fac si prosti de liberali acelasi lucru ca si PSDisti care cat au fost la putere ii numeau frustrati pe oameni care ii criticau iar dupa ce au pierdut puterea cautau tot felul de scuze si motive dar pana la urma au ramas sa se multumeasca cu o victorie de palmares sau cum spun militari”am castigat o batalie dar am pierdut razboiul”.
    Mai liberalilor si restul care sunteti la putere invatati si voi ca o campanie electorala a inceput din prima zi decand esti la putere,mobilizarea voastra pentru vrajeala din urmatoarea campanie electorala contand mai putin ca si in cazul PSDistilor care au pirdut ultimele alegeri cu toate ca au cea mai mare retea de propagandisti din Romania,deci aici nu ma refer la Tataru ci la acei liberali si la aliati lor care au putere de decizie la ora actuala in Romania si care sunt de parere ca decand conduc ei tara lucrurile sau schimbat in bine pentru romanul de rand,ori lucrurile nu stau chiar asa si de lucrul asta puteau sa se convinga cei care conduc acum Romania daca ii intrebau pe bucuresteni care stateau la coada sa se vaccineze pentru doi sau trei mici,dar timpul nu e trecut pot si acum sa mearga prin pietele bucurestene sa vada ce la raspund oameni cand ei le vor spune ca puterea de cumparare a romanilor a crescut in ultimul timp;fiti atent domnule Fl.Catu ca am vorbit despre bucurateni nu de oameni din Giurgiu,Olt,Vaslui,Teleormam,sau alte judete din Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.