Acasă Politic După ce Ramona Mănescu s-a lăudat cât a fost ea de bună...

După ce Ramona Mănescu s-a lăudat cât a fost ea de bună ca ministru de Externe, președintele Iohannis a numit-o diletantă

DISTRIBUIȚI

Președintele Klaus Iohannis a declarat marți, la sediul MAE, că trebuie reparat tot ce a stricat PSD, precizând că politica externă trebuie să fie solidă.

„Politica externă a avut în ultimii trei ani și jumătate de suferit. Lideri PSD-iști diletanți au crezut că se pot profila folosind politica externă a României. Eroare! Singurul lucru pe care l-au obținut este decredibilizarea României cu relația cu mulți parteneri cu care am avut legături strânse și încredere reciprocă. Știți foarte bine care sunt dosarele ratate de guvernarea PSD și aș menționa numai dosarul ONU, unde am avut o poziție de stat foarte bună și în final nu ne-am atins obiectivul. (…) Este cazul să reparăm ce au stricat PSD-iștii, este cazul să refacem încrederea partenerilor noștri în România, în politica externă a României. România trebuie să aibă o politică externă solidă, de succes, indiferent de cine guvernează la un moment dat țara noastră”, a spus Iohannis, la sediul MAE.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.