Home Actualitate După ce Șoșoacă l-a acuzat pe Ciolacu, candidatura ei la Primăria Capitalei...

După ce Șoșoacă l-a acuzat pe Ciolacu, candidatura ei la Primăria Capitalei a fost acceptată

DISTRIBUIŢI

„Astăzi, 30 aprilie 2024, ora 22.00, s-a procedat la afișarea Hotărârii Nr, 16 din data de 30.04.2024, privind admiterea  candidaturii doamnei Ioanovici Șoșoacă Diana pentru funcția de Primar General al Municipiului București, candidat propus de SOS, atât la panoul de afișaj al Biroului Electoral de Circumscripție Nr.42 al Municipiului București, cât și pe pagina de internet  https://b.prefectura.mai.gov.ro/”, potrivit Biroului Electoral de Circumscripție al Municipiului București.

Pe 28 aprilie Diana Șoșoacă a anunțat că premierul Ciolacu s-ar afla în spatele respimgerii candidaturii sale.

„Astăzi Marcel Ciolacu a făcut un gest incalificabil, prin intermediul oamenilor lui de la Biroul Electoral Municipal, pentru că știm foarte bine că totul este politizat. Eu astăzi mi-am depus candidatura pentru Primăria Municipiului București. De ce? Ca să-i încurc pe toți. Am depus 19.344 de liste cu semnături, nu au vrut să-mi dea procesul verbal pentru semnături, l-am cerut eu separat. Am depus absolut toate actele completate perfect, ca să auzim pe surse – că așa se face, în loc să-i spui candidatului și partidului – că vezi Doamne mi-au respins candidatura la Municipiul București.

Nici măcar nu este corect spun. Nu mi-au respins-o, pentru că având în vedere că de abia marți este ultima zi, poți să spui că dosarul este incomplet și poți să-l completezi. Mi-au respins 1000 și ceva de semnături, doar vreo 17.000 ar fi din punctul lor de vedere corecte, dintr-un necesar de 18.060. Vezi doamne a lipsit adresa de la unele semnături și a lipsit de pe unele formulare numele meu. Asta nu înseamnă că nu erau corecte, înseamnă că erau incomplete și tu trebuie să înștiințezi nu presa, ci candidatul și partidul care l-a propus.

Evident că le-am stricat toate planurile. Eu nici nu voiam să candidez, dar când am văzut mârșăvia din București și cum vor să fure fiecare român din București, să-și bată joc de el, cu același Nicușor Dan care și-a bătut joc efectiv de bucureșteni: fără căldură, fără apă caldă, cu un trafic inimaginabil”, a declarat Șoșoacă, la E TV Bacău.

1 COMENTARIU

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.