Acasă Politic După doctorița căreia i s-a cerut să aducă bani de acasă la...

După doctorița căreia i s-a cerut să aducă bani de acasă la salariu și grefierii protestează. Olguța ori a mințit, ori nu poate înțelege un simplu calcul aritmetic

DISTRIBUIȚI

Pe 01 noiembrie 2017, ministrul Muncii și Justiției sociale, Lia Olguța Vasilescu vitupera: „Sindicaliştii să înveţe matematică” referindu-se la Liderul Cartel Alfa, Bogdan Hossu, care a absolvit Facultatea de Electronică din București în 1978, lucrând timp de nouă ani ca cercetător științific, omul fiind tobă de matematică și nu ne referim la aritmetica celor patru operații. Declarația Olguței, absolventă de Limbi străine la Facultatea din Craiova, a venit după ce Hossu a demonstrat că salariile vor scădea de la 1 ianuarie: „Şi, o să vedeţi că nu scad salariile deloc, nici măcar la cei cu venituri din activitţi independente, unde şi acolo netul creşte cu 7,1%”, a spus Olguţa Vasilescu în noiembrie.
După scandalul cu obligativitatea celor cu activități independente de a depune declarație 600 și de a plăti taxe anticipat pentru 2018 fără a ști dacă vor mai avea sau nu venituri, Olguța a amuțit.
După scrisoarea doctoriței Buliarcă Alina care povestea că i s-a spus că trebuie să vină cu bani de acasă ca să poată preda la Universitate, ea neavând alte venituri (vezi AICI), Olguța a tăcut din nou.
Astăzi personalul auxiliar de specialitate și conex din cadrul instanțelor judecătorești și al parchetelor de pe lângă acestea va protesta față de modul de calcul al drepturilor de natură salarială începând cu data de 1 ianuarie 2018, prin purtarea unei banderole albe pe braţul drept, fără a afecta activitatea instanţei sau programul de lucru cu justiţiabilii. Protestul vine după ce grefierii cu vechime mai mare de 15 ani în muncă și în funcție au constatat o scădere a salariului net în luna ianuarie „cu sume cuprinse între 36 și 500 lei, cu toate că, Ministrul muncii și justiției sociale a asigurat că în sistemul bugetar nu va avea loc o scădere a salariilor, ci o creștere graduală”.

Totul a fost posibil cu semnătura lui Mihai Tudose, un țopârlan ajuns premier.
Așa se întâmplă când o crezi pe Olguța în detrimentul lui Hossu. Mai uitați-vă și pe CV-urile lor, că sunt publice, nu credeți doar ce vă spun prezentatorii de la România TV.

1 COMENTARIU

  1. Chestiunea (problema) este contabilă. Că n-am auzit contabili ridicând-o, și mai vedem că un contabil șef la o școală are salariu (mult) mai mare ca un profesor cu gr. I tragem singuri concluziile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.