Acasă Politic Elena Udrea lansare a candidaturii la președinție fără intelectuali.Nici măcar cu Cristi...

Elena Udrea lansare a candidaturii la președinție fără intelectuali.Nici măcar cu Cristi Preda

DISTRIBUIȚI

Sătui de mediocritatea Elenei Udrea care declara deunăzi că nu știe dacă va ajunge regina României (cum, prin căsătoria cu nonagenarul Mihai sau cu tinerelul Nicolae?) dar sigur va ajunge președinte, nici ultimii intelectuali rămași în PMP nu o susțin pe duduie la Cotroceni. A mai fost o Elenă în România care a vrut cu orice preț să ajungă regină și, deși a reușit într-un final să se căsătorească cu regele Carol al II-lea, nu a fost niciodată regină. Dar, într-adevăr nu putem ști acum dacă Udrea va ajunge sau vreodată regină. Cu siguranță nu va ajunge președinte.
Cristian Preda care sâmbătă era cu soția la cumpărături la Carrefour Orhideea, nu a fost la marșul de lansare a candidaturii Elenei Udrea deși aceasta l-a pus primul pe lista la europarlamentare și apoi s-a dat peste cap ca acesta să prindă un loc de eurodeputat. Deci cu atât mai mare disprețul lui Preda față de Udrea, cu cât acesta îi era chiar dator.
Nici umilitul Cristian Diaconescu nu a venit să o susțină pe mediocră deși acesta s-a retras făcând anunțul că o va susține.
Theodor Paleologu, invitat la REALITATEA TV, a dezvăluit că, în ciuda statutului său de membru al Partidului Mișcarea Populară, a ales să semneze pentru candidatura lui Klaus Iohannis, pentru că nu se votează un partid, ci o persoană, a precizat politicianul.
„Am iesit in cartier, am intalnit pe cineva care strangea semnaturi pentru Klaus Iohannis si am semnat. Daca as fi putut semna pentru doi, as fi semnat si pentru Monica Macovei. Dar nu se poate.

Iohannis imi apare ca si candidatul de dreapta cel mai bine plasat, cel care are cele mai multe sanse sa intre in turul doi. Asta se intampla pentru ca nu ader cu totul la ideile unuia dintre candidați.

Forta Monicai Macovei rezulta in identificarea credibila cu cateva idei pe care le-a sustinut si rezultatele.

Nu ma lansez sa sustin public un candidat. Daca Iohannis e declarat incompatibil, Doamne fereste, n-as vrea sa se intample asta, candidatul pe care l-as sustine ar fi Monica Macovei. „
Astfel cei trei intelectuali se alătură lui Adrian Papahagi și Teodor Baconschi care s-au dezis și ei de Udrea, aceasta rămânând susținută de „intelectualii”: Vișan, Rădulescu, Petrescu, Anton și Berca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.