Acasă Politic Elena Udrea minte din nou cu nerușinare invocând-o chiar și pe Sfânta...

Elena Udrea minte din nou cu nerușinare invocând-o chiar și pe Sfânta Parascheva

DISTRIBUIȚI

Copleșită de greșelile trecutului, Elena Udrea încearcă cu disperare să convingă populația României să o voteze pentru ca ea să devină președinta României. Udrea face turul televiziunilor și al țării, mâncând vocalele când vorbește și gesticulând excesiv, manifestare descrisă de cei ce descifrează limbajul trupului ca o metodă prin care mincinoșii încearcă să distragă interlocutorului atenţia de la informaţiile false pe care i le oferă.

Obișnuită să se și să ne mintă, Udrea a postat recent pe facebook o nouă postare în care minte din nou: „Acum doi ani începeam campania pentru alegerile parlamentare, în colegiul de la Roman. Debutul la slujba ţinută de Sfânta Parascheva a fost de bun augur, reuşind, cu cel mai mare număr de voturi, să devin deputat şi să trimit acasă contracandidatul USL.”
Minciuna se demonstrează accesând site-ul Biroului Electoral Central de unde aflăm că Udrea nu a obținut cel mai mare de voturi, ci contracandidatul său propus de USL. Astfel, istoricul Liviu Brătescu a obținut 13021 de voturi iar mediocra 11978 de voturi și a intrat în Parlament la redistribuire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.