Acasă Politic Elena Udrea: PMP și PSD sunt împreună

Elena Udrea: PMP și PSD sunt împreună

DISTRIBUIȚI

Prezentă ieri la Timișoara, Elena Udrea a făcut o declarație stupefiantă și o greșeală colosală pentru viitorul său politic: a recunoscut că PMP și PSD sunt împreună, afirmând ”cred că și PSD ne va izola în curând”.
Semnificația cuvântului izola este clară: ”A despărți cu totul; a separa unul de altul”. Adică, în curând PSD se va despărți, separa de PMP, ceea ce înseamnă că acum sunt împreună. Aceasta este cea mai mare înșelătorie politică a ultimilor 25 de ani.
Udrea a fost pentru prima oară, sinceră: „Mă și uit cum ne izolează (celelalte partide politice — n.r.). Cred că și PSD ne va izola în curând. N-am nicio apăsare, pentru că depinde ce vrei să faci în politică, cu cine vrei să te asociezi. Dacă o să-mi spuneți că o să ne izoleze și Dan Diaconescu, iarăși o să spun că nu sunt deloc îngrijorată”, a declarat Elena Udrea, răspunzând unei întrebări din partea jurnaliștilor, consemnează Agerpres. „Mi-aș dori foarte mult să nu mă dezic de lucrurile pe care le-am susținut până acum (…) sau să fiu alături de cei care le-au călcat în picioare acum doi ani”, a explicat Elena Udrea. Cutremurătoare declarații pentru votanții ”singurului partid de opoziție”.
Presa a dezvăluit de-a lungul timpului afacerile pe care familiile Udrea și Ponta le-au desfășurat împreună dar Udrea a declarat că acestea sunt de domeniul trecutului îndepărtat. Deși amândoi, și Udrea și Ponta joacă public roluri în care, uneori, se atacă unul pe altul iată că Udrea dezvăluie  acum adevărata relație dintre cele două partide.
Declarația sa vine după atacurile intelectualilor de dreapta, MRU, Papahagi, Funeriu și Baconschi care sătui de mediocritatea lui Udrea au răbufnit public și cărora Udrea le-a răspuns cu tupeul dat de CV-ul său modest (până la numirea de către Traian Băsescu în funcția de ministru) și bineînțeles mâncând vocalele în timpul vorbirii.  
Acum Udrea va trebui să explice electoratului fidel Președintelui cum stă treaba cu PSD-ul și cum se face că ea l-a desemnat, într-o lipsă totală de entuziasm a Congressmen-ilor prezenți la anunț, ca și candidat al PMP la prezidențiale pe Cristian Diaconescu. Acesta, fost membru PSD și apoi UNPR, este un autentic om de stânga pe care Udrea încearcă sa îl bage pe gâtul ”dreptei unite” în jurul ei, bineînțeles.  Si îi va fi cam imposibil.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.